Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
válasz B-L-A-C-K #26355 üzenetére
Figyelj.. En is hamarosan belekezdek, ugysincs sok a 18ig, azt mar kivarom.. De ha megalljt tud parancsolni maganak es nem borul el akkor simanbelefer. Jo 16 kicsit tenyleg eros volna, ha a szulok nem tudnak rola akkor meg egyenesen ongyilkossag. Meg amgy is tanul majd a sajat hibajabol,en is igy voltam a mixszel, nyaron begozoltem es a legszarabb kinalatban toltam az ezres szelokat, elotte meg max 500 volt. buktam is 10k-t es nagynehezen 6 visszajott. Azota sokkal ovatosabb vagyok es csak akkor teszek ha van mit. Azota viszont minden honapban plusszal zartam, mukthonapban meg szintemhez kepest rendesen kaszaltam.. Nyilvan lehet neten is elborulnek egyszer,de utana 100 hogy esszel jatszanek. A masik meg hogy all int soha meg nem probalnam..
A masik meg hogy meg kell mindenkepp otthon beszelni, nehogy a Gyanu Arnyekaban c. musorban kosson ki a csalad..
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ace owner #26358 üzenetére
Aki ilyen korán elkezdi nagyon sok esetben felnőtt korára teljesen függő lesz. Plusz ha már az apja bánkártyáját veszi el emiatt eleve nehogy már megmagyarázd hogy ez helyes, meg csinálja csak legyen önkontrollja! Ha meg otthon ebbe belemegy a szülő hogy 16 évesen utalgasson sport fogadásokra az meg a szülő felelőtlensége.
Egy 16 éves gyerek még hobbiból sem játsszon ilyet, az anyjáéktól kapott zsebpénzt meg költse csajozásra, és itt le is zártam a témát!
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz máyköl #26357 üzenetére
Tud róla, mindenki tud róla a családban, de tudják azt is, hogy nem vagyok hülyegyerek.
Meg is értem a 18-as korhatárt, mert szoktam látni hatodikos gyerekeket a lottózó körül, csöveznek hogy valaki adja fel nekik, na arról már nem tudnak szerintem sem.
Én mindig csak 200 forinttal fogadok, többel nem, és eddig több, mint 10 rugót nyertem rajta, úgy, hogy eddig csak 800 forintot raktam fel összesen eddig.(1 hete kezdtem el tipszmixelni)
Persze megértelek, mert a többi gyerek többsége nem így gondolja, egyetértek veled, de azért nem mindenki olyan.(#26359) B-L-A-C-K Nem apám bankkártyája, hanem van SAJÁT Erste Diákszámlám...
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
pohár
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Na ez az Etiópia az első 10 perc után már nem tetszik, nagyon nyomnak...:/
Pohár: Mármint oda nem engedte valamiért, haverom is megnézte, le volt tiltva az az opció.
-
söraddict
csendes tag
bet365-ön van egy 5/4-es szelvényem megrakva. az egyik meccset elhalasztották. és ahhoz az van odaírva hogy érvénytelenített. na ilyenkor mi van? nagy szorzós meccsek, szóval ha egy megy el akkor is bőven plusszban lennék. de így hogy az egyik meccs kiesett ilyenkor mi van? így ugye csak 4 meccs maradt, ha ezekből elmegy 1 akkor nyerek még? vagy már csak minuszban lehetek?
-
Ace owner
addikt
válasz söraddict #26368 üzenetére
Tán 1.00 szorzó, mixen ilyen szokott lenni ha pl. pankrációt rendeznek a meccsből és lefújják.
Black, hol rendelted azt a kaját? Szentendrére gondolom véletlen sem szállítanak.. Szelóidból ítélve HÉV közelében laksz Rendelnék lehet én is egy ilyet, habár pont ez a kaja itthon ma. Állandó akció vagy csak most csak neked?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
söraddict
csendes tag
Bray wanderers-re érdemes lenne egy kis pénzt tenni, mert Limerick-ben egyik játékos se játszik most, akik a góllövőlistán szerepelnek full tartalékos csapattal játszanak
-
söraddict
csendes tag
na etiópia vezet... nigéria x2 kellene
-
B-L-A-C-K
titán
Na ez ennyi is volt, a kapus belül fogta meg a labdát, bár már egy érvényes Etióp gól így is lett volna, nem számítottam ilyen szarok lesznek...
-20K éljen...:/
-
söraddict
csendes tag
apa kezdődik mindennek az ellenkezője jön...
-
B-L-A-C-K
titán
1-1
Visszajött a remény...
-
Regirck
senior tag
1-1
Et-Ni -
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #26378 üzenetére
Nigéria ha akarná, több góllal bármikor elveri Etiópiát, a két csapat nem egy kategória, Etiópia kb. egy NB2-es szint, szerintem bármelyik NB1-es csapat el tudná őket verni, ez tuti lebeszélt meccs (vagy Nigéria alszik, és majd csak megnyerik), egyszerűen olyan nagy a különbség a két csapat között, mintha a DVSC elverné a Barcát pl...
De az a lényeg, hogy van még esély, 1-1
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Azért találkoztak már és vegyes eredmények születtek, mondjuk most én is simára raktam, ez meg egy kínszenvedés...
Poénból raktam egy 200 Ft-os 6 db X-es meccset ez is rajta van, figyeld meg az meg bejön 70K jöhet, mondjuk még hátra van az összes szinte...
Na még egy Nigéria gólt kérnék és fújják le 1-2nél...
-
giigz
veterán
És 1-2!!
Na ez nem volt gyenge...
-
stefyY
őstag
Azon kapok agyérgörcsöt, hogy a tegnap megrakott szelómon a döntetlen meg jön...2.95ért...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
B-L-A-C-K
titán
Sima volt...
Na de Bradford is húzzon bele akkor...
-
söraddict
csendes tag
limerick gól kéne, de ilyen tartalékos csapattal esélytelen
-
B-L-A-C-K
titán
Ez a Bradford is érdekes, elvileg a legsimább meccsnek kellene lennie főleg otthon, erre még elvileg Bet365 statisztika szerint ~60 perc alatt még a kaput sem találták el...
-
stefyY
őstag
Tranmere
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest