Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
300 forinttal megy egy ilyen:
070 Dinamo Moszkva - Anzsi Mahacskala: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D
076 Plzen - Bohemians 1905: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.65 V
077 Dukla Praha - Znojmo 1.51 H
099 Altach - Horn 1.41 H
111 Vaasa PS - Myllykoski PA: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.55 H
119 Shelbourne - Limeric 3.05 D9615 a várható.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Cthulhu Dawn #16652 üzenetére
A képen látható a neve, elég nagy betűvel van kiírva...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Cthulhu Dawn #16656 üzenetére
Dehogy játszottam, leutaltam egyből, ilyenekkel csak bukni lehet hosszútávon, olyan mint a játék gép, viszont egyszer-kétszer rá lehet menni hátha szerencséd lesz (mint nekem is).
Na de hogy ne offoljam szét topikot, most csinálok egy olyan kamit hogy iszonyat lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hát ez a blackjack nem szeret engem, már vagy 3k elment rajta, azt hiszem abbahagyom, és máskor próbálom meg visszanyerni .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
sz_abika
addikt
Almagróék első játékában annyi pont esett hogy már jött olna a szett overem kb
PSN: xszabikax
-
B-L-A-C-K
titán
Na raktam 3 szelót, mondhatni mindegyik kami, nem bánnám mind jönne...
Bukszát most nem raktam nem éreztem... (lehet hiba volt)
-
sz_abika
addikt
Elvették az élő fogadást a snooker meccsemről és nem tudok visszafogadni ha arra kerülne a sor.
Stevens pedig nem meggyőző és Almagroék hozték már az overt :/
-
Chereiose
addikt
ezek közül szerintem ma 2 jönni fog legalább
-
sz_abika
addikt
Itt az idő a szünetre, éjjel óta -40k...PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
-
GabN73
addikt
válasz B-L-A-C-K #16662 üzenetére
MMMM, jobb szélsővel barátkoztam, arra jutottam, hogy egye fene, saját kiegekkel megraktam egy ezressel.179k a várhatóm.
Ezer éve nem tipszmikszűtem, nem is fogadtam, most pihi. Most akarok notit venni
Szeptembertől térnék vissza a szokásos taktikámmal, cél a 2 hónap alatt fél milla legalább.
Néztem ki kocsit, már csak a fogyival van a gond, cirka 10-15 lityó... 4ezres Jag ...
giigz
Annyi még nincs, de vannak terveim, hogy miből lehetne meggazdagodni De még először vegyenek fel...[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz B-L-A-C-K #16678 üzenetére
Sound előtt, amire sajna nem tudtam elmenni egyéb okok miatt. Nembaj, jövőre félre van rakva egy kis pénz, és a hajós szállást fogom választani...
Tudom, már ajánlottad, csak én nem nagyon voltam itthon. Meg nekem nem kell fullhiperdrága, most fogyóeszköz.
Egyetemi éveimre lehet beszerzek egy megbukot'[ Szerkesztve ]
-
Phili
tag
Mára mik lehetnek jók?
-
jpm
senior tag
Ingolstadt - Erzgebirge Aue 1. félidő eredménye 1.98 D
ezt kellene megdobnom egy szebb összeggel. az elmult 1-2 hónapban egy szelvénym se jött, kb 20k mínuszban vagyok. úgyhogy ennyit is szándékozok felrakni. Vélemény? -
stefyY
őstag
Előző szezon:
Ingolstadt: 17 meccsből 9 félidő döntetlen (hazai)
Erzgebirge Aue: 17 meccsből 7 félidő döntetlen (vendég)Ez nem tudom, mennyire szól mellette...de oddsok alapján eléggé underes a meccs, az biztosan mellette szól.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
-
sz_abika
addikt
Pff..30kt készültem beutalni, sérült Verdascot veretni.
Épp elbukta Delbonis, mondom mégse töltök fel, de azért amim van feltolom rá.
6->18 lett legalább így is, de ha megteszem 2x pénzenDelbonis, tutira kikap.Azt mondanom sem kell, hogy al istán nem véletlen utolsó verdasco meccse. Rádobtam mert így lett szép kerek 3as odds.
-
stefyY
őstag
Ha a Dinamo 2-3 gólomon úszok, agyvérzés...underre húztam volna alapból...4 gól tuti nem lesz.
-
stefyY
őstag
Több, mint jó...lehet ma már nyerünk is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest