Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli9292
tag
Na én most abba is hagytam, úgyis elég meló lesz holnapra, kedvem sincs ezzel a szarral foglalkozni. Már teljesen elegem van, azt a kifizetést már vissza is toltam amit nem olyan rég kezdeményeztem... További sok sikert, fórumra se jövök egy ideig.
-
Chereiose
addikt
Stjarnan trágya retek sem lesz már X, se over, isten verje meg őket
-
umek7
őstag
A Baku nyilván nyert, még jó hogy írtam hogy nem fogadok EL-re. Kíváncsi vagyok folytatódik e a bundázás a női EB-n, eddig 4 meccsből 4 döntetlen lett. A Franciáknak elvileg kötelező lenne nyerni, több góllal is, de a hendikepp vagy over szorzók elfogadhatatlanok, esetleg player specialt lehetne bepróbálni, ha találok valami jó 30-as odds-ot akkor valamennyit megér...
Angol - Spanyolra meg megy az X/1 (HT/FT). A spanyolok csajok ugyan úgy nyomatják a labdatartós filozófiát mint a pasik, csak közel sem olyan szinten. Ráadásul fizikailag sehol sincsenek, az angolok képesek arra hogy szétfutják őket, bármilyen rögzített szituációs párharcban is az ő javukra billen a mérleg, bármennyire is közhelyes.... Ha férfi meccs lenne nem ezt írnám, de itt nagyjából ez a valóság. Természetesen csak kis téttel. -
umek7
őstag
Jobban teszed, én sem ajánlom hogy bárki is tegyen rá, förtelmes. Az osztrák kupában ahogy elnézem ismét lehet próbálkozni a meglepikkel, mert hogy ma is lesz pár váratlan eredmény az fix.
-
gyuromoj
veterán
Kinéztem este ezeket:
Honvéd meccsen 5.5 over
Honvéd 0-2ről win
Panama win
Mexikó 0-1ről winElső kettőt 500-500-al ment volna, utolsó kettő pedig egyben 1k-ért.
Sajnos nem volt fent pénzem így kimaradt... majd ma rakok, az tuti elmegy.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
sketchifun
senior tag
Mai, szerezzünk pénzt tippmixre kategóriájú szelvény:
079 - Helsinki JK - Vaasa PS: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz - V - 1,71
104 - Rapid Wien - Paris SG - V - 1,6
114 - Dundalk - Bohemians - H - 1,46
121 - Shamrock Rovers - Derry City: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V - 1,88Eredő ODDS: 7,5097728
Megjátszott tét: 500Ft
Várható nyeremény: 3.755 Ft.Remélem, hogy bejön, mostmár nyerni is kéne valamit.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
sz_abika
addikt
Monfils-HaiderMaurer-Hewitt a mai duplázós.
Illetve a Hanescu-Norbert Gombos-Chanelle Scheppers ~4x pénzért jöjjön maPSN: xszabikax
-
ANDROID???
addikt
Ez nagyon elvetemülten kami?
Shelbourne - Cork City
Döntetlen (1X2)
Odds: 3,10FK Minszk - BATE Boriszov
FK Minszk (1X2)
Odds: 5,20Shamrock Rovers - Derry City
Derry City (1X2)
Odds: 4,05Dundalk - Bohemians
Döntetlen (Hendikep 0:2)
Odds: 3,90 -
sketchifun
senior tag
válasz ANDROID??? #16114 üzenetére
Az 1X2 az mit jelent?
Egyébként nem értek veled egyet, Dundalk - Bohemians H kell, hogy legyen.
-
ANDROID???
addikt
válasz sketchifun #16115 üzenetére
A meccs eredménye.
A Dundalkot azért nézem így, mert hendi 2:2 ez ega, szerinted 2-nél többet fog rúgni a hazai?
-
L_YKing
addikt
Már regeltem betclicre de nem használtam ki a bónuszt. Mert ugye azt írták , hogy csak akkor kapod meg a bónuszt ha banki átutalással töltöd fel. Én abaqoos-szal töltöttem fel.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
sz_abika
addikt
Hehh ^^
PSN: xszabikax
-
rwin5
őstag
Mekkora kamu ez a bet, kapott bnőm egy emailt "Remek élő fogadások várják ezen a hétvégén, beleértve a Győri ETO v Debrecen magyar Szuperkupa találkozót. ".. bla-bla szóval kapott egy 500Ft-os bónuszt, mondom ezaz akkor az én accountomon is biztos virít egy, persze arra nem kaptam üzenetet..
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Chereiose
addikt
Én ezt rakom mára. Tegnapi nap egészen jóra sikerült nálam neten
-
Chereiose
addikt
autópálya melletti benzinkúton fel lehet adni mixet, vagy venni kaparóst?
-
Bati0501
őstag
Hétvégén láttok pár értelmesnek mondható meccset?
Mert egész héten nem raktam semmit és ahogy láttam,jól tettem.... -
sketchifun
senior tag
Kis statisztika átnézés után világossá vált számomra. Ha a Helsinki rúg gólt, akkor 3 alatt nemnagyon szoktak megállni. Remélem most se fognak.
[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
válasz sketchifun #16130 üzenetére
Első félidőbe semmi. :| Szerintem mehet is a lecsóba a szelvény. :S
-
Xantor
tag
válasz sketchifun #16131 üzenetére
Újra van remény.
Bár én under 3,5-öt raktam 10k-val 1,3-ért...
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
nagyúr
Látom a PSG a múltkori után megint alkot
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
B-L-A-C-K
titán
12x alap odds-ért sima hendi...
Janos1988: Barátságos meccsen nem meglepő...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na lemegyek kapatok egy ilyet legyen mit nézni:
Finn Harps - Longford Town V
Shelbourne - Cork City V
Anglia - Spanyolország: A mérkőzésen 4 vagy több (V) gól lesz -
-
janos1988
addikt
válasz stefyY #16141 üzenetére
Végül is, miért ne lehetne egy baráti iksz, de szerintem V lesz. OM ritka egy balfék csapat, jó csapat de balfék. Viszont holnapra ha lehetne pár barátságosra fogadni, össze lehetne hozni 4+ gólosból párat, ami tutibb fajták közé tartozik.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #16137 üzenetére
Na már csak egy Shamrock 2,5 fölé kell és jött a fő szeló (de sajna csak 1700-al ment -> 8,7k várható). Viszont ennél sajna az 5. perces pirossal nem kalkuláltam tegnap.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
B-L-A-C-K
titán
válasz janos1988 #16140 üzenetére
Pont most akartam írni hogy holnapra találtam most egy meccset, amit szerintem meg is küldök.
Start - Brann Bergen V (tippmix 2,95x odds)
A Stars most jutott fel első osztályba, jelenleg utolsó előtti kieső helyen vannak, nem nagyon tudnak érvényesülni a mezőnyben. A Brann B. tavaly a szezon végén elbukott 4 fontos meccset, de így is a 6. helyen végeztek, jelenleg a 4. helyen vannak, ami miatt úgy gondolom hogy most nyernek, azaz hogy idegenben 5 meccsből 4x kaptak ki 1 döntetlen, most már nincs mese be kell húzniuk....
Közbe úgy látom a női Anglia - Spanyol meccsen érik a négy vagy több gólom...
-
zolee5016
őstag
aztaaaaaaa mai második komoly élőm..93.percben jön!
hönefoss valarenga V 1-2
tavriya -zorya pontos végeredmény 0-2
666 ft-ra 5200[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
Dundalk - Bohemians Dublin
Végeredmény : Χ
Női EbAnglia, női - Spanyolország, női
Végeredmény : Anglia, női
Barátságos meccsekUnion Berlin - Celtic
Végeredmény : ΧMaribor - Zavrc
Végeredmény : Zavrc
Barátságos meccsekUnion Berlin - Celtic
Végeredmény : Celticmég ez a kettő van fennt....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Zimmi91 #16146 üzenetére
Persze, plusz ha elmegy még elviszlek vidámparkba is... Semmire se vállalok sose felelősséget, ez egy szerencsejáték, ~3x oddsért nem egy életbiztosítás, de szerintem én ~20 ezerrel megrakom...Aki meg jön velem az jön, aki nem nem...
Ezek az Angol - Spanyol nők szépen visszavettek, 8. percben már 2 gól volt most meg 34.-ben ugyan annyi, hogy lesz így min. négy gól...:/
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #16144 üzenetére
Csak feltűnően magas az oddsa, de megteszi egynek. Akkor a holnapiak, de a tét még lehet dupla, ha jön a mai fő szelvény:
B-L-A-C-K: Ezt a nőit én D-be raktam és úgy látszik lebeszélt iksz is lesz, ha ilyen hamar megtörtént az egyenlítés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest