Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13391) DeathBat666 válasza B-L-A-C-K (#13386) üzenetére


DeathBat666
aktív tag

1. Japán egy 0-3-as vereséggel kezdett a házigazdák ellen. A Japánok olasz szövetségi kapitánya nagyon jó meglátással arra a következtetésre juthatott, hogy nekik nem a barzilokat kell megverni a továbbjutásért, hanem az olaszok, és mexikóiak ellen kell valamit felmutatni.

2. Olasz szövetségi kapitányuk (Alberto Zaccheroni többek között volt a Lazio, Inter, Juventus edzője is) nagyon jól ismeri az olasz játékosokat, képességeiket, s az egész Japán csapat mögött olasz szakembergárda dolgozik. (Erőnléti edző, kapus edző is olasz)

3. Japánnak 1 nappal több ideje volt egy "számukra lazább" meccs utáni regenerálódásra, amíg az olaszok egy igen kemény meccset vívtak Mexikóval. Ez a "fáradtság" rányomhatja a játékukra a bélyeget.

4. A Brazilia-Mexikó párharc esélyese egyértelműen Brazilia, s ott Brazil győzelem esetén, és Japán 0-3-as gólkülönbsége miatt, az olaszoknak egy döntetlen is jó lehet ezen a meccsen. Ha csak ikszelnek az olaszok, akkor is a pontvadászat így nézne ki: Brazilia 6 pont (biztos továbbjutó), Olaszország 4 pont (+1gk), Japán 1 pont (-3gk), Mexikó 0pont. S ekkor az olaszok az utolsó fordulóban egy döntetlenre is képesek lehetnek a már továbbjutott Brazilokkal szemben, míg Japánon ott lenne a kényszer, hogy a lehetetlenséggel határos nagyarányú győzelmet arassanak Mexikó ellen. Amennyiben megesik az a csúfság, hogy Mexikó elveri Barziliát, akkor a három nagy csapat körbeverése sem elképzelhetetlen. És egy kivéreztetett olasz csapatnak felállni a Brazilok ellen "életveszély", főleg úgy, hogy Japánnak elszállnak az esélyei, s akkor Mexikó nagyarányú győzelemmel búcsúztathatja az olaszokat.

5. Emelkedik az olaszok odds a, bár ez nem jelent sokat.

Persze, lehet hogy sima olasz siker lesz, de én biztos nem teszem meg.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.