Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
Mára valami tuti?
Mára valami döntetlen tippek?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
!Tupac!
tag
Tegnap dobtam a vidi hendit 22k-val... szerintem is fontos tényező a hőség, Wales-ban átlagban 18 fok van este 8-9 körül itt meg 30-32... elfogy remélem hamar a levegőjük és meghalnak (képletesen persze). Meg a pálya sem műfüves tehát illene hozni így hogy rendes kerettel állnak ki..
Friss: Ibra valószínűleg megy a Manchester-be... így még izgibb lesz az a hosszútávú a bajnokra.. Unitedbe természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
4850 oc
aktív tag
Dundalk jut tovább
10k----->31k
-
sch_a
addikt
Vidi -1 nagy téttel, vagy -2 közepessel? Nem tudok dönteni.
-
janos1988
addikt
válasz sch_a #119962 üzenetére
Szerintem meg bundázni fognak és ki fognak kapni. De a te pénzed, annyit szánjál rá amennyit nem fogsz sajnálni, ha elmenne.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
szab.tam
nagyúr
itthon adminisztrációs meló közben délutáni matiné:
FC Asztana - Maribor Félidő/Végeredmény Maribor/FC Asztana 24,00 Nyitott
Verona - Trapani Gólszám 6+ 10,00 NyitottHertha BSC - Fulham Hendikep 2:0 Fulham 14,00 Nyitott
Sturm Graz - Besiktas Gólszám 6+ 10,75 Nyitottmert az ilyenekkel hiába is próbálkozom:
Gamba Osaka - Sagan Tosu 1X2 Gamba Osaka 1,65 Vesztes
Nagasaki - Thespakusatsu Gunma 1X2 Nagasaki 1,70 Nyertes
Gifu - Jubilo Iwata 1X2 Jubilo Iwata 1,70 Vesztesfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
fmx
aktív tag
Steaua 1
Zagreb 2
Chelsea 2
USA 1
mai támadásom -
yogibear
addikt
Astana eddig jó tippnek tűnik 2-es oddsért...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
jpm
senior tag
Mára sztem ez jó lenne:
Videoton - TNS 1. félidő eredménye 2.33 D -
B0V9B
tag
válasz yogibear #119972 üzenetére
Én a Mariborról beszéltem, ők meg 100% hogy 1-0-ra nyertek hazai pályán, így a döntetlen is elég lett volna.
Azért az durva hogy mennyit számít a sorsolás: A Milsami-Skenderbeu és HJK-Astana párharcokból 2 csapat már biztos hogy versenyben lesz az európai kupákban decemberig, miközben lesz egy Partizan-Steaua párharc is, ahol az egyik csapat még az augusztust is épphogy megéli. -
yogibear
addikt
válasz B0V9B #119973 üzenetére
Ja okés, úgy jogos...
És az utolsó körben még beszállnak a "nagy" bajnokságok kiemeltjei meg a BL selejtező kikukázottjai is... Ott is pár meglepetésre megy a levesbe...
Valami alapján rangsorolni kell, az meg jobb híján az előző évi eredmények, ezért nem mindegy pl, hogy két éve augusztusban már egy bohócligás csapatunk sem volt képben...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Remélem a Trencin meg a Sarajevo nem akarnak hősködni idegenben 0:2-ről indulva... kapjanak csak ki kényelmesen, simán...
-
B0V9B
tag
válasz yogibear #119974 üzenetére
Az elmúlt 5 évet nézik, ami szerintem reális, mivel mennyiszer látjuk hogy van 1 csapatnak 1-2 jó éve és aztán eltűnik. Az 5-nél több meg már sok lenne, akkor meg már jó hogy nem a 90-es évek eredményei is számíthatnának. A Sparta Praha meg a Rosenborg mindig kiemelt lenne úgy, hogy az elmúlt években lókakit sem csináltak, még a Sparta bajnok se tud lenni mert a Plzen mindig beelőzi de a Rosen se nyeri már sorra a norvég bajnoki címeket.
Szerk: Én azokat direkt nem is raktam, mivel mindkét csapat úgy nyert idegenben a múlt héten 2-0-ra hogy a hazai csapatok (Sarajevo, Trencín) jobbak voltak, vagy legalább ugyanannyit tettek a győzelemért mint ők. Most ebből szűrje le az ember hogy idegenben lesz-e egy feltámadás, vagy kihúzza a hazai csapat egy gólszegény 0-0-al vagy 1-1-el, esetleg gólparádét rendeznek hazai közönség előtt és megint lőnek legalább 2-3 gólt. Tippeim: Trencín idegenben lőtt gólokkal (3-1, 4-2-ős győzelem), esetleg 2-0-ás győzelemmel, tizikkel továbbmegy a következő körbe. A Lech meccs meg X lesz.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz B0V9B #119976 üzenetére
Tudom, mi alapján számolják az együtthatót, bár Platiniék is bekavarnak néha, ha a (pénz)érdekük úgy kívánja...
Az UEFA bejelentette, hogy a következő idényben megváltozik a Bajnokok Ligája kalapbeosztásának rendszere: a koefficiensekből származó rangsor helyett a címvédő, illetve a hét legerősebb bajnokság győztese kerül az első kalapba a csoportkör sorsolása előtt.Ez (és a jelenlegi bajnoki rangsor) alapján a címvédő mellett a spanyol, az angol, a német, az olasz, a portugál, a francia és az orosz bajnok kerül az első kalapba.
Orosz például mitől erősebb mondjuk egy holland, belga, satöbbinél? Semmivel, csak kell a Gazprom pénze....
Simán jöhet a két említetten a dönci, ahogy mondod, én abban reménykedem, hogy 0:2-ről felállni nem fognak, ha meg az elején még gólt is kapnak, elmegy a kedvük végleg... majd kiderül...
[ Szerkesztve ]
-
B0V9B
tag
válasz yogibear #119977 üzenetére
A hollandok az elmúlt 3-4 évben elég kuka eredményeket produkálnak, nézd meg a koefficiens táblázatba majd, ráadásul a Go Ahead Eagles már ki is esett, valamint a Vitesse megkapta a Southamptont az EL-ben. Egyékbént ezzel az újítással a legjobban az Arsenal-al és a Real-al csesztek ki akik örökös első kalaposak voltak, de a legnagyobb nyertese mindenképp a PSV ennek az egésznek. A pontok alapján sima harmadik kalaposak lettek volna, de mivel két bajnok csapat jutott be a BL döntőbe, ezért előre ugrottak a harmadik kalapból az elsőbe. Amilyen szerencséjük lesz, kapnak majd egy PSV-Leverkusen-Olympiacos-Gent féle csoportot.
-
zsolti72837
addikt
A kerékpáros fogadást vajon mikor lehet kiváltani?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
fmx
aktív tag
Szerintetek Steaua elhülyéskedi a meccset? 0-1
-
yogibear
addikt
Szőröstalpú dákok, simán kitelik tőlük... ahelyett, hogy a lecs póznáról vennének példát, 5. perc már vezet is...
Statjuk sem annyira biztató... Trencin meg tuti vérszemet kapott, még egy gól és tovább is jutnak... kipicsázzák a románokat... ennyi volt...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz tomrRRR #119986 üzenetére
Az a baj, hogy ilyenkor a nulla IQ ultrák a stadiont meg a tanyaközpontot verik szét, ahelyett, hogy a kedvenceiket várnák meg és agyalnák el, aztán lehetne másnap csapatképet csinálni, monoklikkal, felkötött kezekkel, sínbe tett lábakkal...
A következő esetben ugyanez... aztán vagy elmenekülnek a csodacsatárok vagy abbahagyják a nercet...
Nem a stadion meg a tanyaközpont tehet a zakóról, hanem az a 11 szarházi, azokat kellene jól elagyalni... nem csak ott, mindenhol...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
tomrRRR
senior tag
-
yogibear
addikt
válasz tomrRRR #119990 üzenetére
Sosem fogod előre tudni, mikor adja el vagy xarik bele a meccsbe a csapat... ki akarja utálni az edzőt, nem kapta meg a havi két mázsa lejt, amit kialkudott, valami gáz van a csapatk körül, satöbbi.... vagy csak simán pár közülük összebeszél és eladja a többi hadd szívjon.... amióta ennyire sok pénz van a fogadásban ez gyakorlatilag bárhol, bármikor előfordulhat, mindegy hogy elő-elő selejtező vagy döntő...
-
Digestive
veterán
Celtic is kezdi a baszakodást...!
-
szab.tam
nagyúr
Steaua Bukarest - Trencin (élő) 1X2 Steaua Bukarest 17,25 Nyitott
Videoton - TNS (élő) Ki jut tovább? TNS 10,00 NyitottTét összesen 250 Ft
Várható nyeremény 43 125 Ftfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
Hábaz, ha fordít 0:2-ről a romángecc, az nem lesz semmi...
3 perc alatt 2:2.... innen már ellébecolják... döncire...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #119997 üzenetére
kell a zsé.
(mármint nekem...)van még pár szelóm.
egy sarajevo gól sem jönne rosszul...ha így marad, a 87. perc tájékán meg fogom tenni tenni a tns 0:2-t.
**
rudar kapott egy gólt..
nálam egyértelmű 0:0 volt.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
fmx
aktív tag
bukarest és egy vidi gól kéne.Ott a TNS gól szab.tam Közben Trencin piros.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest