Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
umek7
őstag
Na engem megint basztak berakni az újságba, már nem is lesz benne. Hát mivel lehet bekerülni ha 300-ból 369 ezerrel nem
(#4850) B-L-A-C-K
CR szerzi az első gólt 4,00
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Rakok egy olyan 6/7-est hogy meg külföldön is emlegetni fogják...
-
anonymus89
addikt
Pedig igencsak szép nyeremény volt.
Itt a friss szerencsemix.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Daniel Alves
őstag
A mai napom nem sikerült valami fényesre
29k all in volt ebből már voltam 0-án de végül 13k maradt meg... azt hiszem a Lahti nagyon csúnyán leszopatott azzal ,hogy kikapott otthon HA jól emlékszem ha X-re hozzák akkor 17k-25k plusszal zártam a napot. Na de van ilyen.A svéd bajnokik nagyon szépen jöttek azokkal termeltem egy kis pluszt ,most pedig 2 izlandi mérkőzésen is rajta vagyok 10k-val.
Nektek hogy sikerült a mai nap?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
sz_abika
addikt
Jó az utolsó 90. perc
Amúgy nekem ez a mai nap
Erre az időszakra összesítve 4 500,98 4 894,19Erősen balanszos
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #4856 üzenetére
ha köcsög Tomic nem szarja el a meccsét, jött volna egész szép pénz a téthez képest... most raktam egy Bolívia +59,5 hendit és St. Louis +1,5 hendit
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #4860 üzenetére
Szoptassam meg a Selfosst Persze hogy szarul is fogadtam vissza -10k
-
WaterWave
veterán
holnapra valami jó tipp?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Daniel Alves
őstag
válasz WaterWave #4862 üzenetére
Ha ma nem bukom el bézbólon a 20k-t akkor megy minden a Portugálok továbbjutására (mondjuk nem hiszem hogy egetrengető szorzójuk lenne )
Pohár:Mai bézbóz?
TEX Ranger @1,55
PITpirates @1,78
PHIphillies @1,66Nálam ezek a mai menük. HA jönnek akkor még f@szoskodok ha nem akkor irány ismét a pókerterem!
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #4861 üzenetére
majd a baseball visszahozza
megpusztult az egerem, még jó hogy wifis a telóm, meg a router is...
te, nincs már abból a jó kis Logitech egérből, amit szereztél nekem?
most mehetek ebben a kikúrt melegben Debrecenbe egeret vadászni, jó lesz megrohadni a buszon, meg a belvárosban... de legalább meglátogathatom a kínaiakat a Fórumbanszerk: mára elvileg a St. Louis győzelem van, de én inkább +1,5-ös hendivel tettem őket 1,57-ért, biztos ami biztos
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Daniel Alves
őstag
Sajnos már nincs egerentyű
Amúgy lenne meló itt az NI-ba. Sima egyszerű gépkezelői meló. Igaz nem kell diploma hozzá de ha melózni akarsz kezdésnek elmegy.
Ha érdekel több egy privit.
Csak hogy ON is legyek.
Remélem a bézbózok jönnek majd mert ez tényleg all in!
Habár még ha nyernek a Németek akkor jön egy 4000-es szelóm isNational Instruments Corporation Álláslehetőségek - Debrecen
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Sportfogadói karrierem legnagyobb tétjével teszem ezt a szelvényt, itt nem lehet galiba.
Germany - Greece 1 @ 1,33
Czech Republic - Portugal Portugal to Qualify @ 1.33Tét: 500$
Várható: 884,45$
Iroda: bet365 -
WaterWave
veterán
válasz Daniel Alves #4865 üzenetére
erre mit mondasz:
005 Bartoli - Safaroca H 1.33
039 Cseh Portugália, 10.5 nél több szöglet V 1.65
017 Cseh portugália V 1.65de lehet utolsót még megrágom, mert valamiért nem érzem a 90 percben történő továbbjutást
szögletben biztos vagyok, teniszt meg illene megvernie...• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Daniel Alves
őstag
Valamiért de pont a németektől félek a legjobban! :S
Nehogy elhigyje a görög válogatott hogy van keresnivalója mert akkor gáz vanOFF: Nekem 425$ volt a legnagyobb tétem de nagyon hajt hogy valami hasonlót tegyek én is mint te.
Elvileg sima papírforma de vigyázzunk vele.Mellesleg nem érné meg jobban az SB-n tolnod? Ott legalább bónusz pontokat is kapnál...
-
umek7
őstag
Holnap Seppi szerintem veri Kohlschreibert, a szorzó nem rossz
(#4868) Daniel Alves
Szerintem nem lesz gond. Több teremben van pénzem, bwinen már össze is jött erre-arra pont de el is húztam onnan.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
baseballra sose jó ötlet all inezni, majd rájössz
remélem csak a St Louis hedit raktad, mert a többi is lutri meccs meg annak tudatában is, hogy mit játszottak egymással a csapatok...melózol holnap 11 és 3-4 közt? összefuthatnánk a Fórum fele, én úgyis arra kószálok majd
-
Daniel Alves
őstag
válasz WaterWave #4867 üzenetére
Hát őszinte leszek tippeket nem szoktam senkinek sem adni mert ha elmegy akkor csak jön az anyázás.
Szögletre nem szoktam fogadni...max akkor lehetne jó ha a Csehek szerzik a vezetést és a Portugáloknak kellene észnélkül támadniukNem tudom... én @1,72-es szorzóért nem izgulnék nagy téten... mondjuk akkor inkább X2
-
WaterWave
veterán
-
Daniel Alves
őstag
-
b3Ro
senior tag
A Bross + OKJ vizsga után én is jelentkeztem az NI-hoz. Interjúm is volt, de nem sikerült, nem hívtak vissza . Utána jöttem ki inglandba. Jó lett volna ott melózni, sok jót hallatom róla.
A baseball kéne nekem is, h tudjak miből fogadni holnap CR gól + portugál továbbjutás lenne terítéken...
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #4873 üzenetére
a délután mit takar? mert lehet az lesz akkor hogy berobogok a 10:02-es busszal, zabbantok a Fórumban, nézek egeret (ez 2 óra max), délben nem pofátlankodok fel hozzád, fél 1 fele jó?
a frissítőt elfogadom, csak nehogy te járj rosszul a végénGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
McCartman
őstag
ez a fórum valami központi tér Debrecenben?
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
McCartman
őstag
válasz werszomjas #4877 üzenetére
ez lett vna a másik tippem.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
pohár
félisten
válasz werszomjas #4877 üzenetére
de még milyen jó... ha a kínai csaj van a pénztárnál, akkor meg 10%-kal olcsóbban kajálok
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #4873 üzenetére
végül tetted a Texast? már az elején 2 runnal le vannak maradva...
-
A@ron
tag
Német - Görög H 1.30
(0-1) Portugál - Cseh H 2,90
Spanyol - Francia H 1,73
Anglia szerez gólt 1,41 -
Bencus88
nagyúr
Hajrá Portugálok!!!!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz janos1988 #4884 üzenetére
Végül későbbre halasztom a kamit, most ezen gondolkozom ~ 5 ezres téttel:
19 *(1-0) Csehország - Portugália V 2,70x
38 Csehország - Portugália: Csehország több sárgát kap H 1,85x
39 Csehország - Portugália: A mérkőzésen 10,5-nél több szöglet lesz (hossz.) V 1,65xEredő odds: 8,24175
Amúgy nem tudjátok a 10.5 szöglet ha lesz hosszabítás azzal együtt értendő? Gondolom ez a "(hossz.)" szöveg erre utal hogy hosszabítással együtt értendő...
Mondjuk ebben az esetben nem kéne ezzel foglalkoznom mert hendibe van rakva szóval ha hosszbítás lenne már nem is élne a szeló...
-
giigz
veterán
Ma egy Tippmix-et fogok rakni
-
wmarci
senior tag
Rossz előérzetem van a ma esti meccsel kapcsolatban. Olyan sokan jósolják, és rakják a portugál győzelmet, hogy ebből csak baj lehet. Egy kis apróval ezért meg is húzom az X-et.
-
Bencus88
nagyúr
válasz werszomjas #4889 üzenetére
Nekem is van rajtuk egy 20-as
-
janos1988
addikt
Nekem ma egy dupla tétes 3/4-es ment. Nagyon érzem most ezt Várható 800 -> 16k
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
B-L-A-C-K
titán
válasz werszomjas #4889 üzenetére
Mennyivel pecegtetted meg?
-
N-vidi-A
őstag
C. Ronaldo szerzi az első golt + 10,5 szöglet -nél több egy 5e Ft-al?
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
giigz
veterán
Két lehetőség van mára:
- Portugália továbbjutásra 20-50k megy, és akkor kemény este lesz.
- 200 Ft-os szeló, jöhet 108.500 Ft, de erősen kami jellegű.
B-L-A-C-K nem pukkasztunk portugál tj-t?
-
werszomjas
addikt
válasz B-L-A-C-K #4894 üzenetére
Á nem is mondom, mert csak kiröhögtök, én kicsiben játszom.
1000ft
5000ft-al nyitottam a bwin számlám, abból 2 F1 futam alatt lett 7-8 ezer körül.
majd az első EB meccsen amire fogadtam sikerült az egészet elveszíteni (Franciák első meccse ) volt több kombi fogadásom, de természetesen mindbe beraktam a francia győzelmet....így nulláztam a számlám, megfogadtam ugyan magamnak, ha elbukom az 5000et, akkor hagyom az egészet, de nem bírtam és csak utaltam még 2500ft-ot a számlámra, mostanra abból sikerült csinálni 6000ft-ot, úgyhogy szépen lassan haladok, EB-re nem merek már nagyobb tétet rakni, nem szeretném megint elbukni az egészet
üdv
-
McCartman
őstag
Csak nehogy a görög bunkerfoci megint megtréfáljon mindenkit.
Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- JBL Tune Beam Blue újszerű, jótállással
- SAIJI notebook laptop asztal 60x45 cm könyvtartóval,tablettartóval,dobozzal,összecsukható, állítható
- Hubsan Zino 2 drón egyben vagy alkatrészenként eladó
- Gigabyte HD7770 GV-R777OC-1GD (rev. 2.0) videokártya
- DarkFlash BLADE-X /Dark Blade X/ nyitott számítógépház
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs