Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
C@l@mbus
csendes tag
francia elviszi a mixxxemmm ilyen nincs
thE bEst Of EvErythIng"Core i ()NvIdIa()CoRsAiR()AsUs()
-
C@l@mbus
csendes tag
ez gól volt pech az Ukránoknak.
-
b3Ro
senior tag
Minek van a golvonalnal egy biro? Ukran gol szepen elmaradt....
-
pohár
félisten
100-100ft a 9-10-11 szögletre a franciák meccsén
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bencus88
nagyúr
Na úgy látszik a Franciák beletörődtek, hogy a Spanyolok ellen fognak kiesni.Van ilyen.
-
Daniel Alves
őstag
Nekem mindegy!
Habár egy Angol -Spanyolnak jobban örültem volna.
Ha Anglia nyer akkor egész szépen zárom a napomat!Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
jpm
senior tag
persze, a végére csak úgy repkednek a sárgák.. áá alszok inkább.
-
C@l@mbus
csendes tag
tiszta buzik....ilyen nincs 5méterről hagyja ki az a fingfej Francia
-
pohár
félisten
na max még két szöglet lehet a franciák meccsén, jó lenne ha nem lenne többna jó, akkor lehet, ha kurvagyorsan rúgnak kettőt a fhansziák
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szpal17
őstag
70. percben megraktam, hogy nem lesz 6 csere az angol meccsen...természetesen nem jött. -1K
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Hali.
Na ma nem raktam, pedig születésnapom volt... De megajándékoztam volna magam egy ismét bukó szelóval ahogy nézem...
-
C@l@mbus
csendes tag
Huuuuuu de kurva ideges vagyok ilyen nincs minden megvan,sárga lap Anglia,szöglet,és mi viszi el?????
Szőrős talpú Franciák,hogy dőlne rájuk az Eiffel torony..
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #4616 üzenetére
hát ma úgy néz ki nincsenek
másik forrásból Phili győzelmet mondanak hendivel, én ezt rakom, mint már mondtam, nem minden nap van tippa Digin egy 2002-es Real meccs megy, az a csapat, huhú...
[ Szerkesztve ]
-
-
C@l@mbus
csendes tag
2-0 Az szép ezek a Franciák hihetetlen szarul játszottak,soha az életbe nem teszek eredményt..szöglet,sárga mindig megvan és ezek viszik el.
Most +20k-tól szabadítottak meg
-
McCartman
őstag
Svédek csak háromszor kezeztek a 16oson belül második félidőben..
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Csucsu88
tag
Biztos, hogy a svédek nyertek, vagy csak elírás?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #4625 üzenetére
na meg a mostaninak is, muhahaha
jött a 10 szögletem a trióból, hozott +500ft-ot, így a mai napom kerek +7ft bet365-ön
éjszakára meg a Phili + Miami over
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz expander #4629 üzenetére
lassan már úszok a papírban, most a fémpénzre igyekszem rámenni
tippmaxos all in:
162 Philadelphia - Colorado 1.m. H 1,40
169 Miami - Oklahoma City: L. James (MIA) 31,5 pontnál kevesebbet (H)vagy többet(V) szerez (hossz.) 4.m. V 1,74Eredő odds: 2,43600
Tét: 700 Ft
Várható nyeremény: 1705 FtJames elég takony módon játszott az előző meccsen, és 29 pontot így is összelapátolt, szóval most jobb teljesítményt várok tőle, ergo dobjon 3 ponttal többet mint tegnap éjszaka
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ja, a Yankees-re igazából over volt a tipp, az nem jött volna éppen, mondom akkor itt Yankess győzelem lett, biztosabbnak is tűnt, hát jött is
3-tól Miami meccs, na azt 100 hogy meg nem várom... nincs az az isten, hogy én 3-ig fent legyek
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #4636 üzenetére
hm, a Dodgers még jöhet is akár
én dobtam félidőben egy olyat, hogy Bolívia +44,5 pont (jelenleg 20 pontra szopnak, szerintem ez nagyon ajándék), és a Philies-t... nézem itt még a Cincinatti +1,5-öt is 1,45-ért, de inkább kihagyom, nem rizikózok tovább
fasznak van ilyen meleg, ááááááááá megpusztulok
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Nekem ma nagyon jól adta ilyen se sűrűn volt. [link]
-
GergőBp
tag
?óKérdés... Ha 3/4-es kombinációt játszottam 4ezer forintért, és 3at eltaláltam, akkor 1000rel szorozzam meg az odds-ot, vagy 4000 ezerrel?
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
Daniel Alves
őstag
Azért mondom hogy izgulni lehet érte
Mellesleg f@szom ki van hogy nem tudják hogy pontosan mikor lesz a Gamper kupa Barcelonában...Vennék a repcsijegyet illetve szerveznénk a nyaralást erre itt eszem a kefét hogy mi a gyíkom legyen.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #4643 üzenetére
hát ezért lehet is majd
giigzet nem irigylem, laza 26°C van náluk, akkor itt se sokkal kevesebb 25-nél
még úgy járok, hogy össze kell dobjak egy hőmérős ventilátort itt nyárra
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Este MIA siker? 10k
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
B-L-A-C-K
titán
Portugál meccsen hogy CR gólt lő szerintem jöhet, bár még ilyen opciót nem lehet rakni tippmixen, de ha az új kínálatban benne lesz lehet rámegyek egy kis apróval...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest