Hirdetés
Aktív témák
-
b4sxe
aktív tag
Napoli gyerünk !
YUMYUM
-
pohár
félisten
válasz McCartman #30451 üzenetére
miért ne lenne korrekt?
senkit se hoz hátrányba ezzel a kitétellel az irodaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
-
Vangelis
félisten
De elbaxtam tegnap azt a 130 ezret
Kell kis idő mire visszatér az elmém.
Ma már nagy bukó is van sajnos,.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
L_YKing
addikt
Napi Balotelli bölcsesség:
Mario Balotelli:
- Akkor lenne világvége,ha a Liverpool nyerné az angol bajnokságot,nos úgy tűnik,hogy biztonságban vagyunk.
Tipikus Balotelli!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
stefyY
őstag
City 3 csatárral kezd, szerintem behúzzák...Ballotelli nem játszik.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
Lewis behúzza szerintetek...? ( darts )
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Vangelis
félisten
válasz B-L-A-C-K #30465 üzenetére
ÖÖÖ.----
3 szevlény.
Be is írtam ma.
Rosszul írtam. Ma reggelre annyi jött volna, ha betartom azt amit mindig, hogy meccs végeredményt soha nem teszek D re....
Tegnap felhagytam ezzel. Általában mindig V-t teszek. Most az egyszer nem tettem és ment is a szelvény.... ezért vagyok mérges magamra.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
stefyY
őstag
Most nézem Adrian Lewis világranglista második...ő is hozni fogja a kötelezőt ezek szerint. Barneveld is...City is, Barcelona is...
-
McCartman
őstag
Unibeten is van ma promóció, 1500 Ft bónusz 7500 Ft fogadás után,
ez viszont tényleg ingyen pénz, kockázatmentesen kiforgatható.[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
giigz
veterán
Mára csak egy ilyen lazaságot néztem ki, bár lehet nem megyek most el a lottózóba, mert akkor lottót is kellene raknom, úgy meg már egy hamburger kijön belőle...
162 Lille - Montpellier D 3,10
167 Lyon - Nice H 1,68
180 Atromitosz Periszteri - Olympiakosz Volosz V 6,30
188 *(1-0) NAC Breda - PSV V 1,91
178 Ath. Bilbao - Zaragoza H 1,86
182 Fenerbahce - Karabukspor V 6,85200 -> 160k
-
B-L-A-C-K
titán
-
Bencus88
nagyúr
Miért vagytok ennyire biztosak a QPR-ben?
-
pohár
félisten
válasz McCartman #30458 üzenetére
mert az nem lenne előnyben, akinek van 40k a számláján?
mondjuk egy olyannal szemben, akinek van 7000ftGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
b4sxe
aktív tag
MI a ****** van már a napolival f********** olasz meccsek nem hiszem el
YUMYUM
-
stefyY
őstag
City labdabirtoklás 75%...szeretnék vezetést látni félidőre!
-
McCartman
őstag
Nem lenne előnyben, annak is ugyanúgy kockára kell tennie a pénzét.
De ha szerinted előnyben is lenne miért fájna az ha neked nem származna belőle hátrányod?@WaterWave: Elég egyértelmű forgatókönyv volt, de egy ilyen kaliberű csapatnak meg kell oldania.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
WaterWave
veterán
-
pohár
félisten
válasz McCartman #30482 üzenetére
de előnyben lenne, mert ő csak egyszer bukhatná el a pénzét, más meg többször...
na City meccsen kéne 3 gól, de van egy sejtésem...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
McCartman
őstag
többször?
Úgy érzem zavar támadt ez erőben, hogy a Chewbakka-védelmet idézzem,
ennek, nincs, értelme.Nem lenne előnyben.
Nem mind1, hogy egyszerre buksz el 35kt vagy 10 részletben? De , krvára mindegy.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Nah egy kis apró csak visszajött.
Kösz napoli@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
stefyY
őstag
City félidő X...kapják össze magukat...
-
WaterWave
veterán
ezaz barni
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
nagyúr
-
Kindom1
csendes tag
Nah a 3 neces olasz mecc megvan xD egy Betis, Celtik, M City, meg Barca győzelem kell xD
-
WaterWave
veterán
válasz Kindom1 #30491 üzenetére
cityt én is megraktam de látva az első félidőt hát nem sok reményt fűzök hozzá...
van aki itt 2-3 gólra is megrakta meg 3.5 overre hát azok ki is dobhatják a szelót szerintem...• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Kindom1
csendes tag
ÁÁÁÁ Mallorca....
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz McCartman #30486 üzenetére
hát nem? te felteszel 35 ezret egy meccsre (mert ugye lehet duplikálni), nyersz, neked már megvan az ingyen fogadásod jövőre
nekem van 7000 a számlámon, felrakom ugyanarra a meccsre (2 fogadás meg is lenne), de még marad 8x3500ft-nyi fogadás, ahol bármelyiken elmehetGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
ha a City-n nem lesz 3 gól, akkor én nem (cserébe viszont kegyetlenül be kéne rúgni, rég hánytam már epét )
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest