Hirdetés
Aktív témák
-
mario1012
tag
Na Messi is meglőtte a maga gólját, így már azért megnyugodtam valamennyire.. Ha így marad szép a karácsony előtti záró tippmix, az előző hétvégivel együtt..
Shkiz0: 22k 2 ezerből.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Ha véletlenül nyerne Vitessa esetleg, ki lenne az aki élőben vissza tudna nekem fogni a Real meccsre vagy 20-30 ezerrel? Természetesen nem ingyen 2-3 ezret fizetek majd rá +ba. A megrakott összeget plusz a 2-3 ezret ahogy nyitnak a bankok ünnepek után utalnám is...
Akit érdekel ez a bizniccce írjon?
Persze ha Vitessa nem nyer lényegtelen az egész...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
giigz
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
Na már lényegtelen, Vitessa kikap.......
-
nagyúr
-
giigz
veterán
Casillas nincs a kezdőben...
-
nagyúr
7' Lorient - Reims 0 - 1
De jóóó. Ha ezt nem hozza a Lorient, akkor esküszöm kettétörök valamit.
Múltkor idegenben olyan simán nyertek, most meg balfaszkodnak.
Minden a hazai csapat mellett szól.
Mind1, megyek itthonról el, kíváncsi leszek a meccs kimenetelére.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
GabN73
addikt
Hogy is van ez a 2,5es cucc? 3nál még nyerhetek vele?
-
Kindom1
csendes tag
Hogy éreztem, hogy ezt behúzza a Malaga, azt kellett volna megtolnom Betis helyett...
-
WaterWave
veterán
válasz Kindom1 #30580 üzenetére
múlthéten csúnyán elment nekem 1.18 ra a Real, most már nem fognak beszopatni
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Kindom1
csendes tag
-
WaterWave
veterán
szerencsétlen Milan...
Megkapta a BL-ben a Barcát... szerintem pályára se menjenek majd• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
GabN73
addikt
Malaga !!!! <3
-
giigz
veterán
Na vezet a Malaga...
-
giigz
veterán
Már most is Callejon meg Essien játszik védőt, a következő meccsen pedig Pepe és Ramos sem játszik...
Szerk.: 3-2...
[ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
Holnapra MU, Chelsea, Ajax...
Van még valami értelmes tipp egy kis apróval?
-
Jarod1
addikt
ez a real 1 vicc...
-
GabN73
addikt
-
giigz
veterán
Egyetlen egy szempontból jó most ez a Real vereség, azért, mert legalább nem 1 meccsen ment el B-L-A-C-K szelója, igaz ezen már nem is mehetett volna el, mert akkor meg ugye visszafogad... A bajnokság tutira elment, teljesen össze van esve a Real, ha Mourinho a BL-re ki tud találni valamit, akkor még ott lehetne valamit mutatni...
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
Real over is pipa lenne... a Roma is az lenne, de a két meccs egyszerre ment, de a Real kezdődött előbb, úgyhogy arra ment volna, és a Boise State is vezet
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Taptarap
csendes tag
Holnap a MU behuzza szerintettek?
Zoo
-
L_YKing
addikt
A Realosoktól kérdezném , hogy hány fok van Madridban?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest