- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fauszt
senior tag
Dehogynem!
Mondjuk nem tudom melyik verziót használod (én a 2.38 RC1-et, de a korábbiakban is volt valami hasonló beállítási lehetőség, ha nem ugyanez!) Szóval rákattintasz a Record gombra, Avi options fül -> File and synchronization settings panel.
Bővebben: link -
ek
csendes tag
Naja, ekkora bitratval nagy file-ok lesznek
, de ezert irtam, hogy en videoklippeket vettem fel vele, majd utolag ezeket tomoritettem joval kisebb bitratara, 750-900 korulire, de mar csak 512x384-es felbontasba, igy mar kezelheto meretet kaptam ;).
PCI latency: hmm, oooo, ize, ezt nem tudom, de nagy valoszinuseg szerint (100%) az alapon.
MPEG2: hat ha a 6000-es bitrata nagy file-t eredmenyezett, akkor probakent csinalj ugyanekkora felbontasban es mondjuk 9000-es bitrataval mpeg2-t es latni fogod, hogy a 1,5x-es meret ellenere nem lesz olyan jo a minosege, mint az xvid-nek.
Hangcsuszas: valoszinuleg azert csuszik, mert a hangkartya nem 44100hz-en veszi fel a hangot, hanem egy kicsivel tobbel/kevesebbel (pl. 44090hz), es emiatt csuszas jon letre (sz@r dolog, mert nem tudod felvetelkor kikuszobolni, esetleg utolag ugy, hogy a hangsavot idoben nyujtod/zsugoritod pl. goldwave-vel).
Esetleg probaljd meg az iuvcr nevu progit, hatha azzal jobb eredmenyt ersz el. -
fradi81
veterán
-
ek
csendes tag
En speciel videoklippeket vettem fel 640x480-ba 25fps-sel 6000kbites konstans bitrataval XviD-be, mig a hangot tomoritetlenul vettem fel mindig. Igy minimalis elcsuszasok voltak a hangnal (kisebb, mint 30ms, ami nem eszreveheto).
-
fradi81
veterán
senki

-
fradi81
veterán
Én az intervideo3 mpeg driverrel, de a hang csúszik, teljesen mindegy hogy milyen beállításokat használok. Aki tud normálisan fölvenni írja meg hogyan.Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- iPhone 13 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk nem tudom melyik verziót használod (én a 2.38 RC1-et, de a korábbiakban is volt valami hasonló beállítási lehetőség, ha nem ugyanez!) Szóval rákattintasz a Record gombra, Avi options fül -> File and synchronization settings panel.

, de ezert irtam, hogy en videoklippeket vettem fel vele, majd utolag ezeket tomoritettem joval kisebb bitratara, 750-900 korulire, de mar csak 512x384-es felbontasba, igy mar kezelheto meretet kaptam ;).