Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
predy_
csendes tag
Hello!
IBM T40-be kellene 6cellás aksi, hol és mennyiért tudok ilyet legolcsóbban beszerezni?
Választ előre is köszi: predy -
predy_
csendes tag
Nekem azért kellene Atheros kártya, mert azzal tudom hostapd-vel linuxal access point-ként használni. Jelenleg ad-hoc megy a hálózat, meg Intel kártyával dobálja a kapcsolatot, bízom benne hogy Atheros-al stabil lesz.
http://madwifi.org/wiki/UserDocs/MultipleInterfaces
http://madwifi.org/wiki/UserDocs/HostAP
Albérletben T40 osztja az internetet, mivel egy DSL routerrel nem tudom megnézni kinek kell szólni ha belassul az internet, linux alól meg simán meg tudom nézni natmonitord-vel ki mennyire húzza a sávot
Bár egy OpenWRT-s router is lehet megoldaná a problémát 
-
predy_
csendes tag
Köszönöm, közben utánaolvastam alaposabban én is, megtaláltam az általad linkelt hozzászólásban található bootolható image-t is, meg linuxos progit ami nvram-on keresztül átírja azt a bizonyos bitet. Nem tudom pontosan milyen Atheros kártya lesz, de remélem olyan amihez nem kell hack

-
predy_
csendes tag
IBM T40 gépemben szeretném az Intel 2100-es mini-pci wlan kártyát lecserélni egy Atheros chipsetes nem IBM kártyára. Lehetséges, vagy a gépem tiltakozni fog mondván nem IBM hardver van a gépben? (Olvastam ilyesmit neten, hogy csak IBM-el hajlandó menni)
-
predy_
csendes tag
IBM T40-hez hol tudok Part Number alapján alkatrészt rendelni?
Név szerint 91P8393 (ventillátor)
91P8399 (elülső műanyag fedőlap, touchpad nélkül)
Aktív témák
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Macbook Pro 15" A1990 2019 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest