- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Aktív témák
-
predy_
csendes tag
Hello!
IBM T40-be kellene 6cellás aksi, hol és mennyiért tudok ilyet legolcsóbban beszerezni?
Választ előre is köszi: predy -
predy_
csendes tag
Nekem azért kellene Atheros kártya, mert azzal tudom hostapd-vel linuxal access point-ként használni. Jelenleg ad-hoc megy a hálózat, meg Intel kártyával dobálja a kapcsolatot, bízom benne hogy Atheros-al stabil lesz.
http://madwifi.org/wiki/UserDocs/MultipleInterfaces
http://madwifi.org/wiki/UserDocs/HostAP
Albérletben T40 osztja az internetet, mivel egy DSL routerrel nem tudom megnézni kinek kell szólni ha belassul az internet, linux alól meg simán meg tudom nézni natmonitord-vel ki mennyire húzza a sávotBár egy OpenWRT-s router is lehet megoldaná a problémát
-
predy_
csendes tag
Köszönöm, közben utánaolvastam alaposabban én is, megtaláltam az általad linkelt hozzászólásban található bootolható image-t is, meg linuxos progit ami nvram-on keresztül átírja azt a bizonyos bitet. Nem tudom pontosan milyen Atheros kártya lesz, de remélem olyan amihez nem kell hack
-
predy_
csendes tag
IBM T40 gépemben szeretném az Intel 2100-es mini-pci wlan kártyát lecserélni egy Atheros chipsetes nem IBM kártyára. Lehetséges, vagy a gépem tiltakozni fog mondván nem IBM hardver van a gépben? (Olvastam ilyesmit neten, hogy csak IBM-el hajlandó menni)
-
predy_
csendes tag
IBM T40-hez hol tudok Part Number alapján alkatrészt rendelni?
Név szerint 91P8393 (ventillátor)
91P8399 (elülső műanyag fedőlap, touchpad nélkül)
Aktív témák
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest