- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Aktív témák
-
Lehet, hogy CCFL, akkor is nagyon szep, tul sokat nem foglalkoztam vele.
Aradozast? Hat, kb. a 10. Thinkpad, ami megfordul a kezeim kozott, mar megszoktam, en nem vennek magamnak mast, ha van ra mod.
T60 venti: 2.5 ev utan, napi 8-10 ora uzem. Csapagyas = alapjaraton is van egy kis kerrego hangja. Viszont ki fogjak cserelni garanciaban, ha minden jol megy.
-
T60-nal nem meglepo modon sokkal konnyebb, es legalabb annyira massziv megepitesu. A kepe gyonyoru (a T60-omnak SXGA+ kijelzoje van, de a kicsi gep kijelzoje sokkal szebb kepet ad, azt hiszem, LEDes hattervilagitasu). Hutese? Hat, nincs hangja, a T60-nak sem volt, amig nem volt csapagyas a ventilator. Webkamera nincs ebben.
Nagyon kicsit, de meg lehet mozgatni az akkut. Szerintem szuper kis gep.
-
Valaki nem tudja hirtelen, hogy T60-hoz es X200-hoz van-e kompatibilis dokkolo?
-
válasz
Shadowfax #1439 üzenetére
Hm, holnap. Nem nagyon latszik semmi, csak ha leteszem egy sima asztalra, akkor a bal sarkat lenyomva ''billen'' egyet a gep.
Egyetemi gep, szoval annyira nem aggodom, de biztos nem jo az alaplapnak.(Megjegyzem, attol, hogy most ugy tunik, ''igy maradt'', attol meg ez a legmerevebb vazu gepem ezidaig, a regit Thinkpadeket is veri a Rollcage vazzal szerelt T60..) -
Nagyon fura helyzet allt elo. Ugy tunik, mintha a T60-asom meghajlott volna. Ertsd: az egyik (bal elso) sarka alapesetben nem er le az asztalig. Minden gumitalp rendben van.
Arra tudok gondolni, hogy rendszeresen hordozom kinyitva, a sarkanal fogva, esetleg a magnezium vaz meghajolhatott egy hangyanyit. Mindenesetre gazos. -
válasz
Atlantis #438 üzenetére
Energiatakarékosság. Csak akkor kapcsolja ugye le, ha nem talál hálózatot? Valahol be lehet állítani, hogy mindig bekapcsolva tartsa...
Gombokhoz: mostmár értem, miért gond az angol bill...igazából nekem tökmindegy, mi van ráírva, mert teljesen vakon gépelek, de ha még nem szoktál hozzá, akkor macera.
Egyébként oké?
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 3
- Videó stream letöltése
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest