Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Atlantis
üzenetére
csatlakozom az állkereséshez. illetve, találjuk meg az enyémet is.
sőt, kérek egy ilyen barátnőt (rendelés leadva a felsőbb hatóságok felé
). Gyűrűk Ura-fan, Thinkpad-addikt (hogy az utóbbi hölgyeknél milyen ritka!) - legalább két közös pont. 
hogy (félig-meddig) on (és komoly) legyek, megvan a Thinkpad A30. sajnos, a 15'' méret ellenére XGA, valamint van 1 db pixelhibája (világoskék). tesztprogramok szerint minden rendben, illetve memtest-et még nem futtattam.
két optikai meghajtó van benne, egy dvd-rom és egy cdrw. a benne lévő 256 Mb RAM miatt néha "gondolkodik" kicsit, de ez bővítve lesz.
a T40-hez képest egy batár állat.
valamint kicsit zajos is, egy 4200 rpm-es, harminc gigás Hitachi Travelstar vinyó van benne, kerreg néha rendesen. (azt hiszem, kicserélem majd a T40-ből korábban korábban kioperált 40 gigás Fujitsu vinyóra.) egyébként csak pöcökegere van, amit nekem szoknom kell - még kicsit lassan bánok vele.ja igen, és egy érdekes hibajelenség: beleraktam a PCMCIA-slotjába egy USB 2.0-ás kártyát, gond nélkül felismerte, de amikor a kártya portjába beleraktam egy pendrive-ot, az XP kifagyott.
a saját, alaplapi USB-portjaival semmi ilyen gond nincs.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X395 13.3" Ryzen 5 PRO 3500U 16 GB RAM 512 SSD AMD Radeon Vega 8 Graphics
- Asus TUF F15 Gamer Laptop 15.6" i5-11400H 16 GB RAM RTX 3050Ti 512 SSD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0275AB-3972)
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sőt, kérek egy ilyen barátnőt (rendelés leadva a felsőbb hatóságok felé
). Gyűrűk Ura-fan, Thinkpad-addikt (hogy az utóbbi hölgyeknél milyen ritka!) - legalább két közös pont. 
a saját, alaplapi USB-portjaival semmi ilyen gond nincs.