Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
milan_
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Elöször is köszönöm a segítséged.
Ne haragudj de még mindig van kérdésem
/még mindig nem nagyon látom ezt át/Attól, hogy kimásolod a gépről az OS-t tartalmazó mappákat, még nem tudod helyreállítani a rendszert. Ezért írtam, hogy a Recovery lemezeket kell elkészítsd.
Tehát kaptam egy Vista Buzinesz- t, de ezt nem tudom a kezemben tartani ,szűz (azaz nem módosított) dvd formában.?A merevlemezről (ha meghagyod a rejtett partíciót) csinálhatsz ún. custom restore-t, amiben kiválasztod, melyik programot akarod telepíteni, melyiket nem.
Akkor ez olyan mintha egy telepítőt indítanék el ?KÖSZI!
-
milan_
csendes tag
Tehát nem kaptam cd-t a laptophoz ,mivel a merevlemezen tárolódnak ezek.
Én azért szeretném kiírni a drivereket, vistát egy cd -re.Mert ha egyszer mondjuk telepíteni akarok ,kihagyva a sok reklámprogramot a gépemről, vagy a csodálatos vistat lecserélni xp-re, akkor mégis kézzelfogható legyenek a driverek ill vista.
-
milan_
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Megcsináltam amit írtál. A képen amit linkeltél a legalsó lehetőséget választottam.
Megnyitottam megint a programot, most már nem engedi hogy még egyet csináljak biztonsági okok miatt.
Csak azt nem értem ,hogy ez az egész 1cd, valamint 226mb lett, én egyből dvd vel indultam neki gondoltam vista meg a progiknak kell.
Belenéztem a cd tartalmába és nem találtam semmilyen drivereket meg hasonlókat amiket vártam.Ilyen könyvtárak vannak:
BOOT
PREBOOT
RECOVERY
TVTOS -
milan_
csendes tag
Sziasztok!
Napokban lettem boldog tulajdonosa egy Lenovo R61 laptopnak.
Asusról váltva nekem hatalmas a különbség.
Én „tudatlan” telepítő lemezt keresgéltem, de a tájékoztatójába olvastam, hogy ezekhez már nem jár, a merevlemezen egy elkülönített particón tárolódnak ezek.Nagyon szép meg aranyos ,hogy felvan minden telepítve meg lementhetem a hdd tartalmát. Kérdésem az lenne ,hogyan tudok hozzáférni ehhez a particóhoz ?
Kiírnám vistat, drivereket ..Köszi!
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- OLED TV topic
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/még mindig nem nagyon látom ezt át/