Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Evvan, bár van benne kis öröm is, elfelejtettem dezodort és türcsit vinni, így az edzésről elég virág illatnak nemmondható testtel érkeztem..
Lehet ez egy jel volt, hogy életben maradjatok!

-
amargo
addikt
Itt vagyok voltam. Pedig már sikerült 40 re ide érnem.. Shadowfax sajnálom..
-
Tim82
félisten
Shadowfax most szólt, hogy ő is hazaindul, mert senki nincs ott (ő pedig nem tud felcsatlakozni a Teaerdő wifijére). Blaise és Amargo, remélem, olvassátok. A tali sajnos elmarad.
Hát, ez most sajnos így jött ki.

-
Tim82
félisten
Sajnálattal bejelentem, hogy ilyen köhögéssel, ami ma van, nem jövök le fertőzni.

-
Blaise
veterán
Sziasztok !
Shawodfax írt privit, valószínű hogy én is ott leszek holnap este 6 körül

-
ngabor2
nagyúr
technikai okokból asaszem ezt ki kell hagynom
majd ha debreceben lesz. nomeg most 43 napos a gépem uptime-ja, most csak emiatt nem állítom le 
-
Tim82
félisten
Ja, hogy közben szerveződik! Jelentem, nekem a csütörtök necces, hogy nem.

-
Racecam
nagyúr
Akkor 25. csütörtök?

-
amargo
addikt
Köszönöm a figyelem felkeltőt!
Viszont változott a suliban a beosztásom, évente cserélik, most H, SZ vannak óráim 4-9.ig
így ezek a napok foglaltak számomra, még az edzés tervemet sem sikerült átütemeznem(ezek meg majd kedd, csütörtökre lesznek átrakva..), de kedd és 2 hetente csütörtök én ráérek. -
Shadowfax
addikt
Szeptember 24. (szerda) este hat óra Teaerdő?

-
Tim82
félisten
Ugyan nem nekem szól, és Vénség már kérdezte az ON-ban, hogy megyek-e Oszkóra, de valószínűleg nem - esetleg 1-2 napra lenézek, de még nem tudom. Meg kell húznom a nadrágszíjat - ugyan azon a héten szabin leszek, de azt (és a kis pénzemet) mindenféle lakás körüli felújításokra kellene szánni. Ja, meg a születésnapomat is meg kellene ünnepelni.

-
Tim82
félisten
Talán a Sopron-Bp.-távolság.
-
Tim82
félisten
Új tali?
-
evone
őstag
2.6.26ba mar elvileg menni fog a led, csak a wifi lesz szar, szoval varni kell egy kicsit vele, de menni fog linuxon is

-
ngabor2
nagyúr
lenne egy hülye kérdésem: ugye a wlan-nak is van külön ledje? csak mert nálam az nem világít soha... az Fn-F5 sorba léptetve kapcsolja ki/be a wlant és a bluetooth-ot, ha be van kapcsolva, működik is rendesen, csak a visszajelzés hiánya zavar egy kicsit. még szerencse, hogy a helyi szervíz tőlem kb. 200m-re van. remélem nem hajtanak el egy ilyen apró hibával...
-
ngabor2
nagyúr
csatlakoznék én is egy friss R61i-vel... most ment fel rá az ubuntu, megy rajta némi teszt (world community grid, hogy hasznos is legyen).
-
i400
őstag
azt hiszem csatlakozok a klubhoz egy T42p-vel
öröm van meg bódottá

-
Tim82
félisten
Sipinek tök jó új gépe van (T42) - már tud COD4-et "diavetítés-üzemmódban" játszani rajta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
amargo
addikt
Úton vagyunk csak éppen dugóban és kajásan azaz még beugrunk venni bucit kell valakinek?
-
amargo
addikt
Elnézést mindenkitől előre is de edzésről és korival megyek majd..
-
Racecam
nagyúr
Már indulnék, de még kínzódom itt bent.
Verítékcseppek gyöngyöznek, majd gördülnek le a homlokomon, miközben a fagyos leheletével megcsap az elmúlás szele.Várom a véget...
Csak az eljövendő frappé beváltatlan ígérete az, mely szemem előtt lebegve, homloklebenyem belső felére tapadt képpel életben tart, mint megszánt kishalat a horgász szákjában, hátha jó lesz még valamire.
-
Shadowfax
addikt
Na, felvették a telefont
Szóval Tim nevére (Tóth Miklós) a középső szeparé foglalva fél héttől.
-
Shadowfax
addikt
Telefonáltam a Teaerdőbe többször is, de nem veszik fel. Remélem, azért ma nyitva vannak.

-
evone
őstag
http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=1991503
-
Sipi
addikt
Csütörtök fél hét nekem is jó. (Ha érdekel valakit.
)
Viszem új szerzeményem, az összes-rengetegsok-gyönyörű pixelével.
Sipi
-
jimmy200
csendes tag
Tudod azt nem értem az eredetit amit ki szeretnék cserélni,mert ugye rossz,azt miért ismeri fel?Beledugom a zsír új samsungot,vagy hitachit,semmi,nem látja!!Most akkor ilyenkor mi van?Azért írtam Amargonak,mert visszaolvasva ő cserélt thinkpadban vinyót,és hasonlóképpen nem látta a gép.Ezért várom a jelentkezését.
-
-
jimmy200
csendes tag
próbáltam hitachi samsung vinyóval a thinkpadomat,de nem műkszik,az eredetit felismeri,felpörgeti,de az ugye hibás,és emiatt kell a csere.Kérem vki tanácsát mitévő legyek?
-
Racecam
nagyúr
Legyen csütörtök a "szokott helyen", kb. 3/4 7-re ott vagyok, jó lesz?

(A szerda közben kiesett nálam.)
-
jimmy200
csendes tag
Hali!segítsetek nekem thinkpad r50 winyó csere,és nem ismeri fel az újat,de még csak fel sem pörgeti!Help me!!

-
Tim82
félisten
Ez volna a szakmai topikja, máskor ott tedd fel a kérdést (az más, hogy időnként szétoffolom
): [link]Nézzük csak. Ja igen, meg is van, ez nagyjából a T4x-sorozatra is áll: [link] és [link].
Ja és a helyedben figyelnék arra, hogy olyan gépet vegyek, amelyiken rajta van a gyári IBM operációs rendszer + a recovery partíció.
-
i400
őstag
sziasztok!
segítségeteket kérném thinkpad t4x-es széria vásárlását fontolgatom de nem tudom mire figyeljek oda... volt pár kiszemelt áldozat de azokat elkapkodták :S
esetleg nincs valakinek eladó
segítségeteket előre is köszönöm ;)i400
-
evone
őstag
most h enis tp tulaj vagyok lehet nekemis elkene mennem egy ilyenre, kar hogy videken elek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát sajnos ez a nyár ilyen.