- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
laxius_
tag
Ja ok. utananeztem :)) Kurva jo ugy vilagit ahogy dolgozik a vinyo :)
-
laxius_
tag
Ha radugom oket a ledre, akkor hova megy a led?
-
fokukac
nagyúr
amikor nekem volt ilyenem, adtak hozzá használati utasítást, ahol le volt írva, hogy melyik kábel mit csinál... lehetett őket cserélgetni is, és attól függően, hogy melyiket dugtad rá, változtatta a programjait (min speed, max speed, automata, adjustable speed, stb.)
de nézd meg, itt, itt lehet, hogy van róla leírás :
http://www.thermaltake.com/coolers/main.htm -
laxius_
tag
Thermaltake huto (coolmod) fordulatszamszabalyzos. Tegnap vettem. Eloszor van ilyen hutom, es nagyon hulyet fogok kerdezni.
Ra volt tekerve 2 vezetek, aminek olyan a vege, mint a speakernek, azokat hva dugjam, mert a fordulatszamszabalyzonak kulom vezetek van, az mukszik. Az a ket vezetek az mire jo? Vilagitas? Hova kell dugni?
Tudom hogy amateur kerdes :))
Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!