-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Ha csak 512 MB-os az a HD4850-es akkor a HD packot egy laza mozdulattal szedd is ki a laucherből! Még anélkül is lesz egy kisebb beakadás a Winterholdba bevezető hídon.
Tényleg az a legjobb, ha játszol egy hetet az alapjátékkal! Utána már megtudod mondani, hogy mi az ami zavar vagy hiányzik.
Launcherben nyugodtan kapcsold ki a Dawnguardot és a Dragonbornt. Az első 50 óra játékban ezek csak púp a hátadra. Utána nyugodtan visszakapcsolhatod mind a kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Játssz egy kicsit a játékkal és majd meglátod mi kell. Már ha szeretnéd modolni a játékot.
Ha nem, akkor igazából nincs mit feltenned úgy tudom.
Tirexi:
Nekem ilyen volt a New Vegas karim Pár hasonló shotot azért én is lőttem
Ez meg azért oda vág. VATSban ilyen kamera állást produkált a játék XD
Skyrim most épp el van téve télire (szó szerint) már van egy mentésem kint a patakpart mellett az egyik faluban és várja hogy elkezdjem modolni. Minden esetre annak is kell vagy fél/egy nap mire minden felkerül. Persze nem akarom most túlzásba vinni a modolást, nem szeretnék 5 percenként hiba üzeneteket bámulni mint New Vegas esetében.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egyelőre semmi mást. Unoff.Patchek jók, de a HR-t én 4850-hez nem is raknám fel, szóval annak az unoff-ja nem kell.
Kezdj el játszani a játékkal, tapasztald ki, kóborolj, csinálj meg pár küldit. 8-10 óra után már látni fogod, hogy kell-e NEKED még valami a jobb játékhoz. Akkor majd kérdezz, de vakon nem lehet modokat ajánlani, hiszen nem tudjuk te mit szeretnél.Integra : az alapjáték a legfrissebbre patchelve, és mindhárom hivatalos DLC.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- FÜLhallgatós találkozók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- CES 2025: AI a grillsütőben
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- Gamer gép minőségi alkatrészekkel(2 hetes vásárlás)
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával