Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefizor
tag
Hello!
Csak érdeklődnék hogy megy mindenkinek a szerver? mert nekem nem
-
kefizor
tag
Hello
ja akkor okés, thx
-
kefizor
tag
Hello!
Nem tudom hogy ez ide illik-e de nem szoktatok ti ts-t használni tduhoz? Mert ha igen akkor tudnék adni nektek szobákat! Csak írjatok rám.
-
kefizor
tag
Sziasztok!
Esetleg nem segítene nekem valaki megvenni a TDU Megapackot? Én valamikor utoljára tavaly a megjelenés estéjén próbáltam megvenni csak sajnos nem tudtam megvenni mert nem bankkártyánk hanem hitelkártyánk van. És valakivel nem tudnám megoldani úgy hogy elutalom neki a pénzt és ő megveszi nekem? Persze olyan valaki akinek tutira jó a bankkártyája ehhez!
[ Szerkesztve ]
-
kefizor
tag
Jó volt ez az esti nyomulás srácok
-
kefizor
tag
dupla
[ Szerkesztve ]
-
kefizor
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nincs valakinek, egy fölös eladó tdu-ja? Ugyanis haverommal szeretnénk neten tolni, de sajna nem lehet kapni sehol:S Esetleg, ha valaki valamilyen módon tudna szerezni, esetleg náluk lehet még kapni a boltokban, akkor az írna egy pü-t? Nagyon hálás lennék neki! köszi szépen
-
kefizor
tag
válasz TESCO-Zsömle #21048 üzenetére
köszi
-
kefizor
tag
Már elérhető a szerver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest