Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
válasz
üzenetére
Idézet tőlem: "Egy csomó gari lejárt a Model S-ekről. Nagyon olcsó hozzájuk a gyári alkatrész"
Utána te: Jaja, láttuk a felrobbantott finn példány esetén is. Mellesleg nem olcsó hozzá a gyári alkatrész hanem baromi drága.
Én alkatrészekről beszéltem, nem fődarabcseréről. Remélem érted a különbséget. A kilincs alkatrész, az ablaktörlő motorja alkatrész, a lengéscsillapító alkatrész, a motor nem alkatrész, a sebességváltó nem alkatrész. Ahogy az akkupakk sem. Lehet akkupakkot felújíttatni alkatrészekkel, akkor baromi olcsó lett volna. 2000 euró körül megúszta volna. Ha akarta volna.
A fődarabok minden autóban baromi drágák, még egy Trabantban is. Cseréltem motort és automata váltót Ford Mondeóban, még használt motorral váltóval is baromi drága volt. Kértem ajánlatot Fordtól is, de több lett volna, mint amit az autó valaha ért. Láttad felrobbanni a Mondeómat? Nem, nem titkoltam jól, nem azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest