- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtos365
tag
Tud valaki egy online kupont dobni?
-
Bogyi007
veterán
Nem találtam igazán topicot így itt kérdezném meg.
Fut most a Tesco Clubcardhoz egy e-matrica akció ahol 2300 forintonként lehet 1 pontot kapni.
10 pont után jár 1600 forint kedvezmény, míg 15 pont után 3200 forintos kupon jár.
Ez február 29.-ig tart. Tegnap a Clubcard applikációban volt még 44 pontom és egy már beváltásra kész 3200 forintos kuponom.Mára viszont teljesen sztornózva lett minden. De egy másik telefonon is dgy másik kártyáról törölve lett az összes pont.
Valaki megtudná nézni hogy nála is ugyanez történt-e? -
fornettisuti
veterán
tesco scan and shop applikacioval, hogy lehet becsippantani a termekek kodjat? arellenorzes miatt kellene, hogy ne kelljen futkosni a bolti leilvasokhoz. itt valami qr kodot ker elsonek, de nem ertem honnan vagy mirol.
-
HXY
addikt
-
Teszkós nagyzacsis sós chips is nagyon jó, nekem bejön
-
vacs
veterán
Valaki meg tudná mondani/nézni, hogy a Farming Simulator 2013 mennyibe kerül most (2013.09.05-18) ?
Árat sajnos nem írnak, csak annyit, hogy most 20% kedvezmény van rá. -
DiVaD
senior tag
Érdekes, hogy kb. 1 év után írtak ebbe a topicba megint....
De ha már megláttam....Max. fél éve lehetett kapni TV ropi-perec-stb. mix-et. Baromi olcsó volt és finom. Ilyesmi volt, csak TV-s csomagolásban... de egy ideje nem látom a Köki hiperben... máshol még kapható vagy esélytelen?
(Express-ben nem is volt, régen se) -
kornel9
csendes tag
Egyébként a Tescos kukorica nagyon jó. Anno muterral ropogtattuk a RTL-es akciófilmek közben.
A nagy zacsis Chips is irtó szuper. Múlt hónap tesóval ropogtattuk.
Tescos ropi olyan mint a Nógrádi király ropi(Avagy mindenki kedvenc ropija). 2 zacsit benyomtam belőle.
Tescos üccsikből a klasszikusok...A narancs kicsit mandarin szerű,de jó! A győmbéres fantasztikus! A kólás meg valami sz*r vízizű barna lőtty. A sima Gazdaságos kóla az viszont tiszta Pepsi,az jó nagyon!
A Tescos félbarna kenyér rohadt lisztes héjú mi a tököm míg a nem Tescos félbarna kenyér meg a Tescos toast kenyér az isten kenyere. A fánkjúk nagyon fasza! A tejcsokis nagy kedvencem. A Light Spread-es zsír az valami borzalom! Olyan savanykás mustáros ízű büdös sz*r! Zsemlébe kenve egy Pick párizsival(Nagyon jó az a párizsi!)valami irtó kaki! Nem szabad azt kiprobálni! -
dragonfx
veterán
szerintem a 750gr.os szeletelt kenyér 190ért jo.
-
jerry311
nagyúr
Tesco Basmati rizs.
Fincsi cucc. Az mondjuk biztos, hogy tejberizsnek nem éppen szokványos, de finom lett. -
tornas
őstag
válasz
kovacsroli #939 üzenetére
Két része van: az egyik könyv a dolgozói réteget és annak környezetét, a másik könyv a felsővezetés tevékenységét mutatja be.
-
kornel9
csendes tag
Az elsö kép nagyon fura,patkányok a Tescoba,Aztán hopp,patkány a pékrészleg padlóján sétál,aztán PLACCS! a patkányt eltapostad,1 hétig nem alszol a patkány vér és bél látványátol...A második kép meg Mi a fene? stílusú! Mi a franc sült bele a kenyérbe a második képben,vagy mi van a kenyérbe a második képen.
-
kornel9
csendes tag
A Tesco Gazdaságos Kóla nem rossz,de A Coca cola nyamm!.Bár Tuskó Kólát vegyen az,akinek nincs sok zöldhasú pénze.
-
Kisfácán
csendes tag
A Tesco minőségnél már csak a kínai-Tesco minőség rosszabb. Annál nincs lejjebb.Pont amire a legbüszkébbek,az a legrosszabb
-
qdak
addikt
hy
ékszíjat le7 kapni a teszibe ?
marha fontos lenne, holnap kell a kocsi :S
ja meg aksirol mennyit me7 el ? kb -
doc
nagyúr
ez baromsag
mi naponta atlagban kb. 2 kg tescos kenyeret veszunk, mindig a legolcsobbat (ezt kapjak a kutyak is), es soha nem volt meg ilyen sok ev alatt, semmivel nem rosszabb mint barmelyik masik kenyer (illetve nem annyira finom mint egy jofajta peksegbol, de feleannyiert ez is teljesen jo, a kutyak nem reklamalnak)
-
BMWFan
senior tag
Ez szerintem a legjobb tescos üdítő.
-
Kloden
senior tag
Tesco fafűrész, 90%-os akcióban 89Ft-ért! Kettőt is vettem, pedig panelban vagyok
Egyébként nem tűnik gagyinak, edzett fogak, gumi markolat...jóleszazmég öregkoromra
-
Mr X
veterán
Nekem ízlik a kenyerük is.
-
máyköl
veterán
Tesco sós mogyoró zseniális.
-
BMWFan
senior tag
Eléggé el lett hagyatva a topik,pedig nem rossz.
Kedvencem a Tesco Gazdaságos sóspálcika,tényleg nem rossz. -
t1
veterán
válasz
littlelion21 #941 üzenetére
Szerintem van benne valami sőt... te dolgoztál már ott vagy nem?
-
littlelion21
addikt
válasz
kovacsroli #939 üzenetére
Az mekkora f*szság, Istenem....és úgy terjed szájról szájra mint valami Biblia....
-
Arni90
tag
a sajtos stangli az én kedvencem is
-
kovacsroli
senior tag
Biztosan ismeritek a Tesco titok c. könyvet, ha mégsem akkor megéri rákeresni, esetleg megvenni. Egy ex Tesco alkalmazott írja le fejezetről fejezetre a hentesekről, pékekről..és egyátalán az egész rendszerről azt amit a vásárló nem lát.
Tesco helyben sült sajtos stangli
imádom
-
Mawyx
őstag
A pattogatott kukoricájuk páratlan, nagyon finom, csak ezt a márkát szeretem kukoricából.
-
tomcsi23
veterán
Tesco szárított füge, isteni finom.
-
glutamin
őstag
Ilyet mi is szoktunk venni. Tényleg egész jó Nutella klón, de a nagy gyártók csokiutánzatai is is egész jók (Sn***rs - Nutty, M*rs - Crazy, stb).
Érdemes kipróbálni sok terméket, mert olykor jelentősen olcsóbban hoznak hasonló minőséget. (aki meg sznobkodni akar, az meg utaljon nekem egy kis zs-t inkább helyette
)
-
zsolt1129
addikt
A kukoricapelyhük még egész jónak mondható. Egy kis Tesco-s tej hozzá és lehet is fogyasztani
.
-
KrAt
veterán
Tesco színes mogyorókrém.. Majdnem olyan íze van mint a nutellának, kurvafinom..
-
glutamin
őstag
válasz
Borify Péter #930 üzenetére
Nálunk is azt eszi a kutya
Bár az nem eszi, hanem csak benyeli a kaját. (kár a belébe
)
-
válasz
Borify Péter #930 üzenetére
Enyim meg száraz kutyatápon,... és?
-
Csabee.
nagyúr
én a Tescos sós ropit imádom
-
Borify Péter
aktív tag
ja...meg nálunk a cicák parizeren élnek
de csak a tescos parizert hajlandók megenni(azt a válogatós formájukat)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Borify Péter #928 üzenetére
jó, hát éhes embernek kb minden ehető
(akinek gyenge a gyomra, ne olvassa a zárójel tartalmát tovább: egyik ismerősömnek volt egy hülye punk haverja, aki ha beivott és hánynia kellett, összeszorított foggal hányt, hogy a sűreje bennmaradjon és tudjon rá tovább inni)
termékajánlóhoz visszatérve: mindig nézegettem a "mézdinnyét", de soha nem vettem, mert drága volt... (kicsit nagyobb, mint a sárgadinnye, csak fényes a külseje és hosszúkásabb a formája... illata pedig nincs szinte egyáltalán...) pénteken jártunk teszkóban és bevállaltam egyet 250huf-ért... szombaton megkóstoltuk, kicsit érnie kellett volna még, de finom volt... ízre olyan, mintha sárga-/görögdinnye keverék lenne... ajánlom, ha valaki még nem kóstolta volna
-
mephi666
nagyúr
nem tudom volt-e már tuskó gazdaságos édes-savanyú mártás... egyszer vettem egyet... többet sem... (innen kimodoltam előbb a cukros-hányásos hasonlatomat, mert lehet h nem fér el...
engem arra emlékeztet...)
vagy ez nem idézőjel-es ajánló topik?
teszkógazdaságosból törlőkendőt vett asszony és azt mondja, hogy jó... meg az energiaitaluk sem rossz annyira... egyik haverom máskor végigkóstolta az összes 100ft alatti sörüket és azt mondta, hogy volt 1-2, ami viszonylag iható is volt
én még nem voltam elég bátor hozzá...
-
-
tomcsi23
veterán
Ja, emlékeim szerint volt valami 'szomnagy méret is, már-már lepedő nagyságú - az is párszáz lehetett.
KMan: én spec arra vettem, hogy erre teszem a telóim, és nem a műanyagon csúszkál a kocsiban. Mondjuk annyira nem tapad rá (olyat winner árul
), hogy így a felső részen is megmaradjon, de egy tárolóhelyen ezzen már nem izeg-mozog egyik sem.
-
vwpolopg
őstag
Ugyan nem gazdaságos, de a tescoban kapható meggyes-mákos, és a túrós rétes nagyon-nagyon finom. Az ára sem húzós, 94 ft,- .Kicsit kezdem úgy érezni, hogy függő lettem, nem bírom nélküle...
Szerk.: Nem a mák miatt lettem függő, tényleg finom!
-
KMan
őstag
válasz
runner 125 #917 üzenetére
ez arra kell hogy nehogy kiessen a telefon meg az apro a zsebedbol, amig a belvarosban mesz..
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #917 üzenetére
Hát ezt nem a gumira kell rakni, Te.
Van pár rész, ami borzalmas amúgy. -
tomcsi23
veterán
Ilyet (az a gumi izét) vettem múltkor vagy 70 Forintért, nagyon baba. Bevállalós voltam, egyből kettőt is.
-
runner 125
nagyúr
..én ugyan nem teszkós holmit ajánlanék, hanem lidl-is pálcikás fagyit.
Köbö 75 ft, és rendesen Magnum feelingje van, múltkor voltam bent, az emberek acskószámra' vitték.
..és tényleg jó. -
hossszú
őstag
A Tesco-s mosogatógép tabletta mindennél jobb, bátran ajánlom.
-
Quasi_modo
nagyúr
400 grammos tejkaramella. Egész emberi ára van.
-
válasz
SunBreeze #910 üzenetére
Én inkább rudiból a pöttyöset választom, de néha ven egy kis kitérő, mint példáúl a Pofiban szoktam néha venni mogyorókrémes rudit, 39ft-ért. De a sajtos spangli (sajtos kifli) a kedvenceim közzé tartozik, mindig veszek vagy 20-at, és elfogyasztom sajtos pulykasonkával!
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
Tothgera30 #909 üzenetére
tesco szines termék túrórudija (világoskék csomagolású) ötösével vettem ^^ és a fogarasi tescoban gyakran felére le is értékelték (annyit ettem már belőle hogy már rá se bírok nézni
, egyszer betegre eszi magát az ember, és utána rá se mer nézni a termékre, így egy csomót lehet spórolni
(na ezt mingyárt beírom a spórolós topicba
)
tesco-s zsömlén éltem 3 évig ^^
tesco joghurtos műzliszelet (ezt is annó 10-esével vettem, mert 1-et fizet 2-kap akcióban volt egy ideig) -
-
tildy
nagyúr
Tescos "MArs", "Snickers" "Milky Way" , "Twix", "Bounty".
Normál nevüket sajnos nem nagyon tudom... -
csukszik16
csendes tag
válasz
vérpistike #906 üzenetére
tescos energia ital
-
vérpistike
csendes tag
Látom itt errefelé sok a pihent ember. Amúgy én már régen nem jártam a tuskóba.
-
Borify Péter
aktív tag
én a tescos energiaitalt szeretem....sokan mondják rá,hogy gagyi...de nekem ezerszer jobban ízlik,mint pl a red bull,vagy a bomba
-
Mawyx
őstag
pálcikás teszkós jégkrém jobb mindennél, isteni finom és 100ft.
csak párat vettem múltkor, most meg hiába keresem, nem látok -
-
99Ft-os DVD filmek vannak most, egyszerűen fantasztikusak
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest