Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Ha minden igaz még ma meg tudok halgatni egy ilyen kártyát, ugyanis én erősítőre küldöm ki a hangot, és bár a Realtek alaplapija megbírkózik vele, de a szoftverekkel nem vagyok megelégedve (ofc Vista alatt), ezért én is rendeltem egy ilyen kártyát (14e Ft-ért nem is sok).
1.: A belinkelt teszt nem erről a kártyáról, hanem az elődjéről, az Aureon 7.1 Space-ről szól, amire viszont te gondolsz, az az Aureon 7.1 PCI (a gyártó oldalán: [link]), ezen nem Envy24HT, hanem C-Media 8786 chip található (gyártó honlapja: [link] ).
2.: Mire akarod használni a kártyát? Az Aureon 7.1 legnagyobb előnye az, hogy rendelkezik a Dolby Digital Live támogatással, tehát a lemodellezett 3D hangokat képes az optikai kimeneten Dolby Digital kódolással kiküldeni. Azt még nem tudom, hogy 5.1 vagy 7.1 módban küldi ki, engem is ez érdekelne. Erre amúgy a C-Media chipjein kívűl csak a Realtek egyes alaplapi chipkészletei képesek (ALC882D, 883D, stb.). Az agyonajnározott Soundblaster X-Fi esetén ha van is a hangfalrendszerednek (pl. Logitech Z-5500) vagy az erősítődnek optikai bemenete, kénytelen vagy jackdugókkal is összekötni, mert az optikain a hangkártya csak a nyers Dolby Digital és DTS adatokat képes átküldeni (pl. ha egy Dolby Digital EX hangformáttummal megvert DVD-t nézel a gépeden), a saját maga által keltett hangokat (pl. játékok, winamp, stb.) csak és kizárólag sztereóban képes kiküldeni még a legtáposabb X-Fi is.
Ha viszont ez nem érint, akkor még három dolog marad:
- Játék: ezen a téren ne számíts arra, hogy versenyre kellhet az X-Fi-vel. Viszont a hangfalakat Toslink kábellel (optikai) is össze tudod kötni, nem kell jackdugós analóggal szenvedned.
- Zenehalgatás jó minőségben: ebben jó állítólag a Terratec.
- Zenefelvétel, házi zenekeverés: van optikai bemenete, vagy MIDI portja (egy külön bővítőkártya pihen a dobozban, de a bővítőkártyán a MIDI / Gameporton kívűl nincs semmi). Sajnos azt nem tudom, hogy ezen a téren mennyire muzsikál jól az Aureon...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest