Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melody
csendes tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hali mindenkinek!
Örülök, h. vki végre megnyitotta a fórumot!
Nekem csak 1,5 éve van malim, előszőr 1, aztán még 1, de most újra csak 1 (az első),
mert sajna a kicsi elnyomta a másikat, aki depis lett és naon beteg, én meg allergiás, így nem bírtam már babusgatni őket annyit
Ezért a picitől elbúcsúztam, szerencsére, egy kedves munkatársnőmhöz tudtam adni
(ősmalactartó, pont meghalt az ő öreg malija), de az első kis malimtól nem tudtam megválni!!!!
Sztem az egyik legtündéribb teremtmények, az enyém imád enni, de rendkívül válogatós,
sali, ubi, paprika, paradicsom jöhet, de más zöldségre rá se néz!
Gyümölcsöket a banánon kívül nem eszi meg....
A pirítósért viszont rajong!!
Szénát kap és néha magot kiegészítésnek, de nyáron egész nap kinnt van és legel.. Jobb, mint egy fűnyíró!!!! -
Thulcandra
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ez nem szidás, ez tény.
Igaz attól is függ ki mennyire érzékeny az éjszakai zajokra, meg a malactól is függ, az akkori állományból sem az összes zörgött éjjel, csak 3-4, de az a etetőt az üvegnek csapkodós volt a legelszántabb.
Ha meg nőstényt és kant rak egybe az ember, akkor jobb ha éjelre mindent kivesz, mert azok bizony éjjel is párzanak néha, és ha arra nem is ébred fel az ember, hogy össze vissza ugrálnak, sípolnak, berregnek, csicseregnek
de amikor az etetőt, vagy v.mi keményebb zöldség, gyümölcsdarabot vagdosnak neki az üvegnek, rácsnak, az már durva. -
RAM
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
18-nál biztos van mindig vmi mozgás/verekedés.

Napszaktól függetlenül fent vannak v. alszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de amikor az etetőt, vagy v.mi keményebb zöldség, gyümölcsdarabot vagdosnak neki az üvegnek, rácsnak, az már durva.