-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz raskolnikoff #3248 üzenetére
Weben rákattolsz (belépve), majd mikor rákérdez a telepítésre reload, és már meg is vetted.
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
Viktor77
titán
-
Dilikutya
félisten
válasz raskolnikoff #1857 üzenetére
Nekem még nem remegett az ujjal a "register" gombon. Az a pixelszemét nem vonz, de a This War sem birizgál. De a For Honor se, lényegében csak több hős választható a standard-ban, de a starter is a teljes játék. Még PvP is van benne, ami már egy fölösleges extra nekem. Kicsit ilyen hörcsögtanya nekem ez az Epic, mert amúgy ok, hogy osztogatnak, de mind az ingyen sem kell kategória.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
csokinick
csendes tag
válasz raskolnikoff #972 üzenetére
Köszönjük! Steamen kívánságlistás volt.
Redneck:
Nekem is ilyen egyenlőre Remélem megoldódik azért előbb vagy utóbb.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz raskolnikoff #972 üzenetére
Köszönöm az infót! Hozzáadtam és ki is írta hogy mostantól bármely PC-n tolhatom, de a játékaim közt a Watch_Dogs-nál azt írja "Hamarosan". Ha rákattintok az előzetes verzió letöltése lehetőséget mutatja.
Nem értem, mondjuk az Ubisoft foshalmazainál semmin nem lepődök meg.
Dilikutya:
Köszi, böngészőben is beregeltem de ugyanaz. Valami frankó kis bug lesz mert ezt írja ha rámegyek a játékaim közt:"A játék még nem jelent meg. A megjelenés napjától kezdve bármikor játszhatsz majd vele a Uplay rendszerében.
A legfrissebb hírekért, előzetesekért és képekért keresd fel a játék hivatalos honlapját:http://watchdogs.ubi.com"
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tippmix
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest