- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm, hogy kifejtetted!
És persze a kritikát is.
Nem volt elég alapos a kontextus bemutatása, de egy viszonylag egyszerű otthoni (SOHO) hálózat bemutatása lett volna a cél. Nem csak azért, mert a konkrét megvalósított környezetre is illett, hanem hogy másokra is passzoljon a leírás. Szóval Telekom HGW - UTP -> hap ac2 saját PPPoE kapcsolattal - UTP -> Telekom TV SmartBox, ez volt a kiindulópont, meg hogy ilyenkor "okosnak" okos, de TV-nek nem TV egy ilyen doboz.
Az IGMP Proxy persze üzen a Telekom HGW felé, az meg "ismert" multicast forgalom (MDB-ben szerepel). Valós probléma lehet, hogy a CPU-t ledosolja egy flood, csak azt nem látom, hogy a leírás hogyan nyitja ki a kaput erre, ami eddig zárva volt. Sem a belső hálón, sem a TV dobozról nem tilthatom le az unknown multicast floodot, mivel az lecsapja a Google Castot (SSDP, mDNS és más varázslat), ami ugye igény lenne, hogy menjen.
És itt kételkedem kicsit magamban, hogy mi az ami kiszúrja a szemem, te látod és én nem. Milyen switch funkció lehet az, ami segít két interfész találkozásában, de nem egy bridget alkot. Biztos vagyok benne, hogy van belső multicast forgalom, a mai modern eszközök mind használnak valamilyen szolgáltatásfelderítést. Azt nem látom, hogy az IGMP Proxyn felül mi tudna kimenni jelen esetben, és a leírás tette azt lehetővé.
Szívesen kiegészíteném a leírást is hardening résszel, mert tudtommal ez az egyetlen neten fellelhető (és magyar szolgáltatóra igazított) leírás, ami tényleg működik ebben a felállásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +30.000.- Ft ból
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest