- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
A Teener kód az ad hoc kutatásaim polca is . Ezért érdekes lehet nektek, hogy kitaláltam - az ad hoc kutatgatásaim közben - egy új magyar ábécét, amivel majd az ad hoc írásaimat fogom írni ! - ti is evvel írjátok .
Mivel már jól tudjátok hogy tehetséges programozgató vagyok - értsd haladó - ezért miért ne írtam volna ehhez is egy leprogramozást:
lásd itt ni :
1. Az új (ad hoc tudományos) magyar ABC !
2. átíró program letöltés
3. programot magyarázó weboldal
Egyébként a programja{lásd ott} hozott pár új vagy felújított function -t, ami remélem érdekes lesz nektek :
1. **.es() , **.is() , **os()
pl. nem kell így ("x"+"ABC"+y).alma() írni, elég így is:; "ABC".is(x, y).alma() ;
, ez hosszú lánc belsejében és végén jön jól !2. Az összes "bedrótozott" Replace(a1, c1, e1) átcsináltam
; a1.Replace(c1, e1) ;alakra ♥ - érted, az összeset . És tettem hozzá listás **.Rep - - - féléket is ! - igen tömör kódúak .3. És végül az Új magyar ABC átíró programom fő prototype function -ja is figyelemre érdemes, mert vagy úgy ahogyan van vagy kevés módosítással általában használható karakterek, ill. karakter láncok olyan szerű átírogatásaira .
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Futás, futópályák
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest