Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pitterix: Gyógytorna
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xbean
tag
válasz
bundásss
üzenetére
Igazság szerint már van náluk egy számlám, de mivel semmi sincs róluk a neten, így a mostani brókerbotrányok kapcsán elbizonytalanodtam nem kicsit. Amit tudok mondani eddig róluk, hogy ha kérdésem volt mindig gyorsan választ kaptam, akár telefonon, akár emailben, de még az online élő ügyfélszolgálat által is.
A végrehajtás valóban gyors, nem tapasztaltam semmi negatívumot. Kisebb kifizetésem volt eddig, az igénylésem napján már a számlámon volt a pénz.
Érdeklődtem náluk a tőke biztonságával kapcsolatban is, Dzoli információja szerint csak felügyelt cégek rendelkeznek biztosítással, na erre kérdeztem rá:"tőkegarancia a brókercég számláit vezető bankokon keresztül van reguláció nélkül
regulációval pedig közvetlenül a tőkevédelmi alapból"Szóval ezt a választ kaptam és egy linket is, ahol erről tájékozódhatok bővebben.
[link]De úgy érzem igazatok van, mert annak ellenére, hogy eddig negatívumot nem tudok mondani, de még sincs meg a biztonság érzetem az általatok említett okok miatt, így valószínűleg visszaigénylem a befektetett összeget a közeljövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Powerbank topik
- Windows 11
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- ERŐMŰ Lenovo Thinkpad P1 G2 Workstation (Core I7 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia 4K kijelző) laptopom eladó!
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Retina XDR IPS M1 Pro 32GB 500GB magyar vbill gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest