Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fecdzo

senior tag

válasz Integra #357 üzenetére

Szomorúan látom, én is... már 3400-en vettem (ugyan hosszútávra)....

Hát a múltkori angliai balhé miatt továbbra is oda gyanakodnék. Én nem igazán hiszem, hogy a rossz adóminősítés miatt szállnak ki a nagy-tőkés befektetők. Egyszerűen itt volt a stop vagy itt volt egy veszteségkeret.

Esetleg még nagyobb alapkezelők (bár inkább hedge fundok) shortolhatják, vagy inkább csak likvidálhatnak, mert TDT tiltás is volt többször is.

Fene tudja ezt biztosra....már 6000-nél drasztikus alulértékeltséget mutatott a papír fundamentálisan....nem is beszélve a mostani árról.

Amúgy 16.-án az OTP 45000 darab saját részvényt vett 3850-es átlagáron. Lehet a miller-orrt féle modell optimális tőkeszerkezethez való visszatérés miatt....akkor viszont az hosszabb távú gondolkodást mutat.

Szerintem több nagykutya fog majd bevásárolni belőle....rendkívül olcsó a papír....sajnálom, hogy ennyire lehet befolyásolni az embereket. Pánikot keltettek a nagykutyák, ők beálltak shortba, aztán megfordítják a pozit a kicsik shortolnak ők meg veszik meg tőlük...és fordítják a piacot....

Új hozzászólás Aktív témák