Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Szomorúan látom, én is... már 3400-en vettem (ugyan hosszútávra)....
Hát a múltkori angliai balhé miatt továbbra is oda gyanakodnék. Én nem igazán hiszem, hogy a rossz adóminősítés miatt szállnak ki a nagy-tőkés befektetők. Egyszerűen itt volt a stop vagy itt volt egy veszteségkeret.
Esetleg még nagyobb alapkezelők (bár inkább hedge fundok) shortolhatják, vagy inkább csak likvidálhatnak, mert TDT tiltás is volt többször is.
Fene tudja ezt biztosra....már 6000-nél drasztikus alulértékeltséget mutatott a papír fundamentálisan....nem is beszélve a mostani árról.
Amúgy 16.-án az OTP 45000 darab saját részvényt vett 3850-es átlagáron. Lehet a miller-orrt féle modell optimális tőkeszerkezethez való visszatérés miatt....akkor viszont az hosszabb távú gondolkodást mutat.
Szerintem több nagykutya fog majd bevásárolni belőle....rendkívül olcsó a papír....sajnálom, hogy ennyire lehet befolyásolni az embereket. Pánikot keltettek a nagykutyák, ők beálltak shortba, aztán megfordítják a pozit a kicsik shortolnak ők meg veszik meg tőlük...és fordítják a piacot....
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epson nyomtatók
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- BMW topik
- További aktív témák...
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest