Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekiestem a forexegyetem fórumnak, minél többet tudok annál kevesebbet
Legalább adózással nem kell foglalkoznom biztosan 1 évig.
Forex a devizapiac, olvassam el a könyvet és ne megérzésekre hagyatkozzak. Azzal se lesz probléma, csak arra próbáltam utalni hogy a devizával jól megértjük 1mást. Mára ennyi elég is, köszönöm -
Gh0sT
addikt
Na, akkor most elmondok egy történetet a megérzésekről.
Ismerek pár embert a környezetemben, akik tőzsdéznek, forexeznek, mégis két kezemen meg tudnám számolni, hogy közülük hányan profitábilisak, ne adj' Isten ebből élnek. Mindannyian több éves tapasztalattal rendelkeznek, tanfolyamokra jártak, könyveket olvastak és kitartóan demoztak hónapokig, évekig. Amikor azonban éles kereskedésre került a sor, valami mindig közbeszólt és a demon oly jól teljesítő stratégia nem azt hozta éles kereskedésben, amire számítottak.
Sokan vagyunk így ezzel szerintem.Ellenben van egy lány ismerősöm, akinek köze nincs a tőzsdéhez. Életében nem használt még indikátorokat, nem bújta a könyveket, de még csak nem is demózott. Nem tudja, mi az a stoploss, határidő, de talán még a forexről sem hallott. Mindezek ellenére tőzsdézik a magyar piacon, nem is akármilyen eredménnyel. A kulcs nála nem a tapasztalat és tudás, hanem a hosszútávú gondolkodás és a higgadtság. Egész egyszerűen a befektetésére úgy tekint, mintha nem is létezne. Nem stresszel, nem nézi naponta a számláját. Néha beleolvas az aktuális hírekbe, meghoz egy döntést és felvesz egy pozíciót. Aztán hagyja hetekig, hónapokig. Közel 3 éve így áll a tözsdézéshez és bár nem ebből él, de azért éves szinten jelentősen nő a befektetésének reálértéke.
Fejben kell nagyon rendben lenni ahhoz, hogy valaki sikeres lehessen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest