Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
álmos
csendes tag
válasz
gtasystem #1234 üzenetére
Már megbocsáss, de ez most Tőled volt nagyon komolytalan...
Pénzt küldeni másnak (ismeretleneknek) befektetés céljából, ráadásul a Forexen?! Azt hiszem, aki kicsit is ért hozzá, az sosem fog valós pénzt elküldeni senkinek account menedzseléshez (pláne még az utalási díjak is mi?). Csakis saját számlán kezeltetik az emberek. Ne haragudj, de ez most erős volt a szervezetemnek...
Nézz körbe hány olyan lelécelős esetről lehet hallani, amikor emberek pénzt küldtek valakinek, és az illetőt nem látták viszont. Nyomoztak utána, de mint kiderült a neve is kitalált, és talán az országa is. Izgalmas krimiötleteket lehet meríteni a "scam" címszavas történetekből. Van elég.A másik, hogy ebben az EA-ban nincsen semmi mechanikus stratégia - ezért nem eladható. Akár fel is törheted, de semmit nem fogsz benne látni, csak a 70byte-os szignálfileok kezelésének eljárásait, meg hogy a login sessionhöz felhasználónév és jelszó párosul.
Ez az EA csak arra való, hogy a szerverrel tartsa a kapcsolatot, és az onnan jövő utasításokat lekezelje. Tehát nem heikenashit, rsit, adxet meg macd-t használ 4 timeframen, aztán az alapján gondolkodik. Magát a fő rendszert, ami a szerveren fut, élőben felügyelik, és néha leállítják egy-egy időre a szignálgenerálást bizonyos párokon, amikor volatilis a piac. Egyébként a szerveren futó rendszert először EA-ban tervezték, de túl nagy lett már az elején is ahhoz, hogy EA-ként tudjon futni (túl sok számolás, egy EA-ként minden ticken végigfutni sok volt). Ezért lett belőle egy szoftver (nem EA), ami generálja a szignálokat txt-be, majd az EA leszedi a txt-ket a kliensek előzetes beállításai szerint.De annyi valóban igaz, hogy lefelejtettem az oldalról a real-time elérhetőségeket (ott a kontakt, eddig akiket érdekelt, azok írtak). Úgy tűnik, lustább vagyok, mint gondoltam. Délután feldobom.
Valamint leginkább azért nem híres Mo-n, mert jómagam nem hirdetem meg mindaddig, amíg a fentebb felsorolt fejlesztéseket végbe nem visszük. (eddig összesen indexen dobtam egy linket róla áprilisban - én tiszta játékot akarok és a lehető legjobb teljesítményt adni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest