- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
USA vagyonkezelők azért kicsit más keretek közt kereskednek, mint ami elérhető egy usernek...
2 hónap: mondtam egy számot, ez lehet 1 vagy 3 is. Sok robotnál későn fogadtam el, hogy már nem működik, túl sokáig bíztam benne, hogy csak DD, és majd újra jó lesz.
Backtesttel rengeteg időt töltöttem, főleg dukascopy tick adatot használtam, de volt amikor brókertől lementett tick adatot.
Általában backtest és valóság között jelentős eltérés nem volt, csak a slippage.Slippage miatt próbáltam elég sok brókert. MT4-ből is kiábrándultam, áttértünk dukascopy-jforex-re, ott még pontosabb volt a backtest, és a backtesten is volt már végre valódi spread, és némi slippage is. De ezt sose sikerült élesben igazán kamatoztatni.
Sajnos dukascopynál élesben gyakran volt nagy a slippage.
Lmax mt4-nél hasonló gondok voltak.
Vége felé nagy tőkét már nem volt kedvem noname, ciprusi, orosz, ausztrál,stb brókerekhez vinni.
Lmax azt mondta minden panaszomra, hogy ne használjak mt4-et, mert az fos.
Egy darabig terveztük, hogy fix api -ra áttérjünk, de itt jött el, hogy ez pár egyedi usernek nem egyszerű, és valahol itt fogyott el nekem 4-5 év után a lelkesedés/bizalom.VPS-t is próbáltam sokat, Beeks bevált, de önmagában kevés volt a slippage elleni küzdelemben.
Persze ez a slippage gond a stratégiából is adódik, stop orderekkel nyitottunk, szűk trailing(1-3 pip), szűk SL (5-10 pip), és 3-5 pip-nek már örültünk (amikor összejött egy 90 pipes nyerő, és ezzel ~30% profit, az azért elég jól esett). Ha ebből elvitt 1-2 pipet a slippage már az is fájó volt, de amikor SL-től 20 meg 80 pip távolságra lett zárva a pozi, az elég szarul esett. Főleg hogy a kötésméret a kis SL, és alacsony várható nyereséghez volt méretezve.
Ebből is tanultunk, próbáltuk szűrni, hogy közvetlen hírek előtt/közben ne kössünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosórával is készül a HMD
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Léghűtés topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest