Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
paci88
tag
Sziasztok. Ilyen modemem van és az a problémám, hogy wifi-n megy a net viszont ha bedugom a laptopba a net kábelt akkor egy kis ideig megy aztán nem működik csak wifi-n. Sokszor azt írja ki, hogy az átjáró nem érhető el, egy idő után viszont már nem is érzékeli, hogy a kábel be van dugva, újraindítás után ismét megy, de csak nagyon rövid ideig és ezt próbáltam már másik laptoppal is és ott is ez volt a gondom. A google névszerver beállítást már megcsináltam, nincs változás, de nem találok rá semmi használhatót a neten ezért gondoltam írok ide hátha valaki találkozott már ilyennel.
Van rákötve dreambox és egy tp link router ami az emeleten van és megy minden folyamatosan csak laptopon nem megy így a net.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- HP Omen GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- Xiaomi Redmi note 15 Pro Plus gyári független bontatlan 2 év jótállás
- Samsung A56 gyári független 6/128GB dobozos
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest