Süssina édesítőszerből teszek bele egy keveset. Ha túl erősre sikerül kiáztatni (ritka), vagy több teát tettem bele a kelleténél, akkor egy kis kupak kv-tejszínt teszek bele, ha van tej, akkor tejet, krémes lesz tőle. A citrom és cukor csak elnyomja a tea ízét, savas limonádéüdítőt csinál belőle, ami csak akkor jó, ha nagyon ócska teát iszik az ember, mert épp nincs más.
Igazi teaínyencek szigorúan üresen isszák, hogy ne barmoljanak bele a tea valódi ízébe, ami náluk szentségtörésnek számít. Mondjuk ők nem isznak olyan szemetet, mint a Lipton Green Label, Sir Morton, Tesco gazdaságos (Packer's Best) teák. (Nem a legjobb, de a sima, azaz nem gazdaságos Tesco tea vészesetben iható, akár fekete, akár zöld, talán a fehér gyengusz egy picit).
A lényeg a lényeg, ha megtudom, hogy limonádésítod, sőt, nem elálló kisujjal szürcsölgeted a csészécskédből, szemeden lordos üvegmonoklival, akkor beállítalak a sarokba jól