Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Közeleg a karácsony. Ilyenkor ünnepi teák járnak.
A Carpe Diem is összehozott egy párat. Kaptam kóstolóba egy érdekeset, valamint vettem ennek a rooi-s változatát.
Összetétele nagyjából (amit felismertem benne): fahéj, narancshéj, aszalt alma, kardamom, kevés hibiszkusz (tényleg alig), meg valami tejszínszerű dolog.nagyon finom volt, csak nekem túl édes, ezért egy kis citromlével leütöttem. Így már tényleg fantasztikus volt.
Most nézem, a rooi-s változat egy kicsit más, abban van mandula és rózsabors is. Ez már tényleg finom, nem túl édes, bár én a borsot kihagytam volna belőle. Nyitott vagyok a változatosságra, de azért a bors nem teába való
Amit az előző télen (vagy talán múlt karácsonykor?) próbáltam ki, az se rossz, bár könnyű elrontani: kevés friss gyömbér, fahéj, szegfűszeg, aszalt gyümölcsök, édesgyökér, mentalevél. A gyömbérrel nagyon el lehet rontani, ha nem keveset teszünk bele, de ha pont jó, akkor isteni.
Kellemes teázást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Elfelejtettem a film címét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest