Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Közeleg a karácsony. Ilyenkor ünnepi teák járnak.
A Carpe Diem is összehozott egy párat. Kaptam kóstolóba egy érdekeset, valamint vettem ennek a rooi-s változatát.
Összetétele nagyjából (amit felismertem benne): fahéj, narancshéj, aszalt alma, kardamom, kevés hibiszkusz (tényleg alig), meg valami tejszínszerű dolog.nagyon finom volt, csak nekem túl édes, ezért egy kis citromlével leütöttem. Így már tényleg fantasztikus volt.
Most nézem, a rooi-s változat egy kicsit más, abban van mandula és rózsabors is. Ez már tényleg finom, nem túl édes, bár én a borsot kihagytam volna belőle. Nyitott vagyok a változatosságra, de azért a bors nem teába való
Amit az előző télen (vagy talán múlt karácsonykor?) próbáltam ki, az se rossz, bár könnyű elrontani: kevés friss gyömbér, fahéj, szegfűszeg, aszalt gyümölcsök, édesgyökér, mentalevél. A gyömbérrel nagyon el lehet rontani, ha nem keveset teszünk bele, de ha pont jó, akkor isteni.
Kellemes teázást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest