Hirdetés
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Közeleg a karácsony. Ilyenkor ünnepi teák járnak.
A Carpe Diem is összehozott egy párat. Kaptam kóstolóba egy érdekeset, valamint vettem ennek a rooi-s változatát.
Összetétele nagyjából (amit felismertem benne): fahéj, narancshéj, aszalt alma, kardamom, kevés hibiszkusz (tényleg alig), meg valami tejszínszerű dolog.nagyon finom volt, csak nekem túl édes, ezért egy kis citromlével leütöttem. Így már tényleg fantasztikus volt.
Most nézem, a rooi-s változat egy kicsit más, abban van mandula és rózsabors is. Ez már tényleg finom, nem túl édes, bár én a borsot kihagytam volna belőle. Nyitott vagyok a változatosságra, de azért a bors nem teába való
Amit az előző télen (vagy talán múlt karácsonykor?) próbáltam ki, az se rossz, bár könnyű elrontani: kevés friss gyömbér, fahéj, szegfűszeg, aszalt gyümölcsök, édesgyökér, mentalevél. A gyömbérrel nagyon el lehet rontani, ha nem keveset teszünk bele, de ha pont jó, akkor isteni.
Kellemes teázást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa EVO
- Tesla topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- További aktív témák...
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest