Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
A Tv c845x1 erre lehet valahogy feltenni Microsoft edge böngészőt? Válaszokat előre is köszi! -
NÓPARA
aktív tag
válasz
SlágerTibo
üzenetére
Nekem c845 van. De ilyen a menü rendszer. fw v562 van. Most kapcsoltam be a gyors indítást és meglátom mi lesz.

-
NÓPARA
aktív tag
válasz
SlágerTibo
üzenetére
Igen azt szeretném hogy ne a logók jöjjenek be hanem bekapcsoláskor pl az adott tv csatorna.
A bekapcsolási viselkedésnél a pötty a legutóbbi benetre van téve. A gyors indításnál ott bejelöljek vagy sem?
Köszönöm a válaszod!madgie ! Kellene áramtalanítani mindig? Ritkán ki szoktam húzni a konnektorból. (2 napja van nálam a Tv.
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne az adott Tv-vel(c845) kapcsolatban hogy ha kikapcsolom és utána vissza akkor először a TCL logó utána a Google tv jön be. Ezt kilehetne valahogy hagyni és a bekapcsolás után az adott műsoradó jöjjön be?
Köszi a válaszokat! -
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Kinek mi a véleménye a TCL55C825 Tv-ről? Átlagos tv nézésre lenne használva. Garancia hogy működik ha javításra kerülne a sor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Esetleg privátban a menetét leírnád megköszönném. Edge is hasonló módszer mint a chrome feltétele( telepítése) gondolom.
A 75-s még kicsit 500 felett van az ár
A HA-n hirdetnek 75 colost 460.000ft és bontatlan.