- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V!ck
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Hetek óta dilemmában vagyok, szeretném lecserélni majd a Samsung UE40K6300AW tv-met, és hát a párom Sony KDL-48W705C tv-jével sem vagyunk sokkal előrébb, mert még mindig nem az a méret, amit szeretnénk, illetve már semmi nem elérhető rá (Netflix, HBO MAX és Disney+, bár ezt egy Mi Box-szal megoldottuk)
Szóval, amit kinéztem a topikok olvasgatása után:
- Samsung QE65Q60B
- TCL 65C635 (talán ez a szimpatikusabb)
Árban ezek még beleférnének, méretben szerintem oké, a 75" árban már nekem sok, kivéve ha nem QLED-et vennék, hanem valami Samsung UE sorozatot, vagy ha jól tudom akkor TCL P sorozatot, de megmondom őszintén legalább egy belépőszintű QLED-re gondoltam (képminőség miatt) és 2022-es kiadásra.
Amire használnám: Netflix, HBO MAX, Disney+, Youtube, TV csatornákat nem nézek, csak a Forma1-et, és PC-ről filmnézés (80% 1080p, 20% 4K)
Melyiket ajánlanátok, mondjuk azonos áron? (Nyilván mondjuk ha az egyik 30k-val olcsóbb lesz, akkor az nyer)
Illetve nem tudom kibogozni, hogy mi a különbség a két típus között, talán annyit látok, hogy a Samsung nem tud Dolby Vision-t...Köszi szépen előre is a segítséget!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest