- Argos: PH!arckép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
Bjoe007 #2312 üzenetére
Ha a 65c715-re gondolsz szerintem nincs jobb de ez az én véleményem. Én 250-be vettem. Az LG inkább ips panellel szereli én va panelest akartam meg ha benézel az LG fórumokban rengetegen küldik vissza panel hibával. Samsung 7-8 széria valószínű fényerőben jobb viszont nincs dolby vision és dts dekóder. Philipset nem akartam valahogy nem jön be. Sony jóval drágább ebben a méretben hasonló tudással. Androidról sok rosszat olvastam de én ezt nem értem miért félnek tőle nekem gyorsabb mint az LG web os amit mindenki a legjobb rendszernek tart. Ha van 400ezred egy tv-re akkor van más választási lehetőség ha 300 alatt szeretnél 65 colos méretben akkor szerintem nem fogod megbánni.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Bjoe007 #2307 üzenetére
Kép jó, mozgás jó. Ps4 szépen fut. Felskálázása szép. (lg55uk6950-töl jobb) színek szépek. Fekete jobb mint egy ips de nem oled szint. A fényerő kevesebb mint egy 7-8 szériás qled samsungon de nekem elég így is. Van dolby vision meg dolby atmos. Mire vagy még kíváncsi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest