Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Gépjármű ügyek
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
katona84 #2646 üzenetére
Nem "feleslegesen", mert ha érzékeny vagy a mozgásmegjelenítéssel kapcsolatos jellemző "anomáliákra", a szaggatársa, akkor a natív 100/120Hz-es panel fontos.
A fenti kérdést viszont azért nem helyesen tetted fel, mert két eltérő kategóriájú, és - ami még fontosabb - két merőben más méretű tévé összehasonlítását kérted.
Ez az "almát a körtével" esete. Nagyjából olyan, mint amikor egy közép kategóriás terepjárót, és egy felső-kategóriás sedan-t tennél egymás mellé, és megkérdeznéd tőlünk, hogy "szerintetek melyik autó lenne jobb?"...
Mert... Milyen célra? Milyen felhasználási területre? És melyek a preferenciáid, amikor televízióról van szó?
-
Kiskutya
veterán
válasz
katona84 #2644 üzenetére
Nem nagyon fog tudni senki segíteni mert egymás mellett kellene látni a 2 tévét. Nekem 65c715 van de elképzelhető hogy valamivel jobb kép lesz a Sony tévén viszont azt vedd figyelembe hogy sokat számít a méret is. Én már tuti nem adnám 55-ért cserébe az enyém, még ha egy kategóriával nagyobb is. Nagy élmény a 65. Amúgy szerintem a tcl kép minőségével nem lesz bajod. Többen is elégedettek vagyunk vele szép színek nem túlszaturáltak, elfogadható fekete. Távirányító nem nagy szám a hangja még átlagos. Maga a tv szerintem nagyon jól néz ki minőség anyag full fém keret.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SHARP 43BN5EA Smart LED, 108 cm, 4K Ultra HD, Android GARANCIÁS
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest