Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
katona84
üzenetére
Nem "feleslegesen", mert ha érzékeny vagy a mozgásmegjelenítéssel kapcsolatos jellemző "anomáliákra", a szaggatársa, akkor a natív 100/120Hz-es panel fontos.

A fenti kérdést viszont azért nem helyesen tetted fel, mert két eltérő kategóriájú, és - ami még fontosabb - két merőben más méretű tévé összehasonlítását kérted.
Ez az "almát a körtével" esete. Nagyjából olyan, mint amikor egy közép kategóriás terepjárót, és egy felső-kategóriás sedan-t tennél egymás mellé, és megkérdeznéd tőlünk, hogy "szerintetek melyik autó lenne jobb?"...
Mert... Milyen célra? Milyen felhasználási területre? És melyek a preferenciáid, amikor televízióról van szó?
-
Kiskutya
veterán
válasz
katona84
üzenetére
Nem nagyon fog tudni senki segíteni mert egymás mellett kellene látni a 2 tévét. Nekem 65c715 van de elképzelhető hogy valamivel jobb kép lesz a Sony tévén viszont azt vedd figyelembe hogy sokat számít a méret is. Én már tuti nem adnám 55-ért cserébe az enyém, még ha egy kategóriával nagyobb is. Nagy élmény a 65. Amúgy szerintem a tcl kép minőségével nem lesz bajod. Többen is elégedettek vagyunk vele szép színek nem túlszaturáltak, elfogadható fekete. Távirányító nem nagy szám a hangja még átlagos. Maga a tv szerintem nagyon jól néz ki minőség anyag full fém keret.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor