- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
katona84 #2646 üzenetére
Nem "feleslegesen", mert ha érzékeny vagy a mozgásmegjelenítéssel kapcsolatos jellemző "anomáliákra", a szaggatársa, akkor a natív 100/120Hz-es panel fontos.
A fenti kérdést viszont azért nem helyesen tetted fel, mert két eltérő kategóriájú, és - ami még fontosabb - két merőben más méretű tévé összehasonlítását kérted.
Ez az "almát a körtével" esete. Nagyjából olyan, mint amikor egy közép kategóriás terepjárót, és egy felső-kategóriás sedan-t tennél egymás mellé, és megkérdeznéd tőlünk, hogy "szerintetek melyik autó lenne jobb?"...
Mert... Milyen célra? Milyen felhasználási területre? És melyek a preferenciáid, amikor televízióról van szó?
-
Kiskutya
veterán
válasz
katona84 #2644 üzenetére
Nem nagyon fog tudni senki segíteni mert egymás mellett kellene látni a 2 tévét. Nekem 65c715 van de elképzelhető hogy valamivel jobb kép lesz a Sony tévén viszont azt vedd figyelembe hogy sokat számít a méret is. Én már tuti nem adnám 55-ért cserébe az enyém, még ha egy kategóriával nagyobb is. Nagy élmény a 65. Amúgy szerintem a tcl kép minőségével nem lesz bajod. Többen is elégedettek vagyunk vele szép színek nem túlszaturáltak, elfogadható fekete. Távirányító nem nagy szám a hangja még átlagos. Maga a tv szerintem nagyon jól néz ki minőség anyag full fém keret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Denon AVR 1100RD
- Samsung QE55QN95A 55" 4K HDR Neo QLED 2 év Garancia!!
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest