- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bunda555
tag
válasz
csomi1977 #34531 üzenetére
Szerintem ne hagyd magad elijeszteni. Itt jelllemzően azok írnak akiknek valamilyen problémájuk van. Egy hete használok egy 65c655-öt és a CEC hangerőállításon kívül (optikain, ARC nélkül) én nem találtam fogást rajta. Atom a feketéje sötét szobában is, a betekintési szöggel sincs gondom, a képe és a fényereje pedig fenomenális. Nálam minden forrás (NAS, streamingek) folyamatos, nincs akadás. Nem bántam meg, nem küldöm vissza. Ennyi pénzért többet kaptam, mint vártam.
Az áruházas tesztelésről rég leszoktam. 14 nap otthon a saját tévézési szokásaiddal, az az igazi teszt. Ha valami nem kerek, visszaküldöd...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csomi1977 #34531 üzenetére
Nem lehet ennyire egyértelműen kijelenteni. Erre jó az online rendelés, 2 hetes elálláson belül pedig tesztelgeted a felhasználói szokásaid szerint.
Nem mindenkinél vannak problémák, és valószínű nem is mindenki veszi észre.
Meg szerintem C855 -tel kapcsolatban nincs túl sok negatív visszajelzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest