- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
boborján2 #31473 üzenetére
Szia.
Nekem is C835 tévém van, de a V603.000847 firmware kiakaszt!
Minden nap magától 100%-ra emeli a fényerőt, pedig én 35% körül használom, ez zavar a legjobban!
Illetve, hogy 4 óra a minimum, míg tétlenség esetén kikapcsol, ez lehetne 30 perc is!
Te melyik firmware-t használod, linket tudsz adni? -
kenicsab
tag
válasz
Nem tapasztaltam ilyet nálam.
c805 - Sony BD player - gyári lemez, hibátlan lejátszás, igaz csak 1080P, de nem is UHD BD ről volt szó!A sok hozzászólásból az derül ki hogy saját rendszerében van mikró akadás, nálam is!
HDMI-n külső forrásból elfogadható a lejátszás, pláne ha van kadencia helyes kapcsolat, ahogy azt már Vhiktor is írta!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Egyébként évek óta küszködik a TCL szoftveres problémákkal. És az a legjobb az egészben, hogy sokszor teljesen random módon. Tehát lehet van akinél jól működik minden, másnál pedig hiba hátán hiba van.
Nekem volt olyan, hogy store keresőt nem tudtam használni, mert mindig befagyott. Ezen semmi nem segített, nekem kellett megoldani más FW -vel. Akadás problémákkal is találkoztam már az évek során.
Vagy hogy a micro SD, pendrive tartalmát egyszerűen képtelen beolvasni. Közben pedig több készüléken is gond nélkül ment. Samsung, LG, vagy akár szintén droidos Sony -n.
Ez sajnos ilyen. El kell fogadni, hogy a TCL nem igazán áll a helyzet magaslatán, ha szoftverről van szó. Akinél minden frankó az örül. Vagy ha nem frankó külön eszközöket vásárol, hogy az legyen. De ettől még ez nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged