Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Volband
üzenetére
Nekünk 65C805-ös érkezett, muszáj volt 3 napon belül kipróbálni, ezért szépen összeszereltem, talpra állítottam és kipróbáltam. A képernyőről nem szedtem le a fóliát, de attól minden is látszódott, miután én is ámultam és bámultam, rövid nézelődés után visszakerült szinte ugyanúgy visszacsomagolva a dobozba, mint ahogy érkezett és várja az idejét, hogy a helyére kerüljön. A héten valószínűleg már a falon lesz és mélyebben bele tudok merülni a Mini QLED rejtelmeibe és felfedezem azokat a dolgokat, amiről itt hetek óta beszélgetünk
Úgyhogy ha nem szedsz le minden fóliát, mert csak egy rövid ideig teszteled, ahogy én is, nem lesz baja. De ha le is szeded hátulról, akkor mi baj lesz, ha esetleg valamiért vissza kell küldeni? Tesztelni úgy tudod igazán, ha nincs rajta fólia, senki nem fogja megkérdezni, miért szedted le 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen routert?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hővezető paszták
- Milyen TV-t vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Minecraft
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Úgyhogy ha nem szedsz le minden fóliát, mert csak egy rövid ideig teszteled, ahogy én is, nem lesz baja. De ha le is szeded hátulról, akkor mi baj lesz, ha esetleg valamiért vissza kell küldeni? Tesztelni úgy tudod igazán, ha nincs rajta fólia, senki nem fogja megkérdezni, miért szedted le
Vhiktor