- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Alarikman #30350 üzenetére
Családnak kell a cicoma.
Ez emberfüggő, mert nem mindenki igényli.külső winyós megoldás szerintem nem tartós
Egy szóval nem mondtam hogy ez a jó megoldás.
De ha az ember odafigyelve hordozza a HDD-t ,kutya baja nem lesz kb sohasem. Meg ugye 2 vagy 4Tb-t televágsz annyaggal és máris nem kell naponta hurcolászni.Ha meg plex és nas kell, akkor valóban intel proci, meg akkor már szerintem kell egy plex pass is ami megint kiadás.
Ha esetleg egy költséghtékony nasban gondolkodunk , akkor xpenology , bagóért beszerezhető pl. G4400 alapon.
Megfelelő konfigurációval bármilyen protokollal elérhető bárhonnan. Ezzel talán nem lesz transzkód , de ha van upload speed akkor majdnem lényegtelen.Egyébként sincs egészségesebb dolog a lejátszásra ,mint a fájl streamelése és a túloldalon a natív lejátszása hw gyorsítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest