Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
gab1ka
üzenetére
Min 3.5 méter, és csak netflix meg a médialejátszója megy ( néha a külső 4k lejátszó) ---kábel tévét csak akkor mikor a hibákat jelzik a tulajok ,hogy az enyém mit produkál
Hasonlítani a képét meg csak a Hisense 55" U8qf hez tudom ,arányaiban ugyan akkorában látom (2m)---nekem mindkettő jó ,a c805nek jobb a feketéje, de jóval több is a zónája ---amelyik HD adás nem szép ,az mindkettőn olyan
Az a baj hogy az az LG 75ös( sima direkt led 4k, 350fényerő ----belépő szint) amit a TCL váltott ,azon is csak mozizva volt igazán,már nincs nálam hogy hasonlítsam a kábeltv-t---amúgy ha a Hisense u8kq-u7kq-u8hq 75ösben nem IPS paneles lett volna most az lenne
nem mertem látatlanba bevállani a sötétben rosszabb feketéjét,kontrasztját
85ösben ezeket venném az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Hasonlítani a képét meg csak a Hisense 55" U8qf hez tudom ,arányaiban ugyan akkorában látom (2m)---nekem mindkettő jó ,a c805nek jobb a feketéje, de jóval több is a zónája ---amelyik HD adás nem szép ,az mindkettőn olyan
Vhiktor