- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Szerintem soha nem jutunk oda, hogy a könyv ciki lenne (remélem)
Szerintem inkább ellenkezőleg! Sok fiatalnál is ezt látom, meglepő módon. Én szoktam inkább elszégyellni magam, hogy életem során mennyire keveset olvastam. Ellenben, a lányomnak kb. 9-10 éves koráig minden este olvastam valamit (a vége felé már regényt darabokban, persze neki valót...). Azt láttam rajta, hogy egyáltalán nem is érdekli, de ha nagy ritkán kimaradt, akkor azért hiányolta. Az volt a célunk vele, hogy kedvelje meg az olvasást. Aztán, mikor abbahagytuk, soha meg nem fogott egy könyvet sem, szóval "elkönyveltük", hogy nem lesz olvasós, mint az anyja, hanem inkább rám hasonlít ebben (is). Aztán eltelt 2 év, és a suliban szó szerint menő (!) volt olvasni, és mivel a legjobb barátnője is olvasott, így hát elkezdett ő is. De csak azokat, amiket a barátnő is olvasott...viszont ezáltal úgy megszerette hál'isten, hogy olyan szinten beszippantotta a dolog, hogy a gyerek könyvtárban végig olvasta 2 év alatt szinte az összes olyan könyvet, amit az ajánlások alapján megtalált, és őt érdekli. 13 évesen átíratkozott a felnőtt könyvtárba, és most onnan is, meg a gyerek könyvtárból is felváltva vesz ki könyveket. 500 oldalt egy 24 óra alatt képes kiolvasni. Ünnepekre is szokott kérni.
Tavaly felmentünk dedikáltatni egy kedvenc könyvét. 5 (!) óra hosszát képes volt sorban állni, már az egész Millenárist bezárták, csak a kedven írónője dedikált. Utánunk ránézésre még olyan 1,5 órányi sor lehetett...
Amúgy gyakran hallgatok én is rádiót: reggel a kocsiban, és hétvégén, ha főzök pl.
Bocs az OFF-ért, megy TV-zni a 805-ön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bloodborne (PS4)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Milyen TV-t vegyek?
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest