- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Imi1981 #26087 üzenetére
Az hogy a tv infó gombja mit ír ki, semmit nem jelent a kadenciaheleyesseg szempontjából.
Igen apple tvn be kell kapcsolni az egyeztetést, azzal elvileg kadenciahelyes lesz, de láttam már olyan lejatszokat ahol ennek ellenére sem lett az, hiába váltotta át a tv-t. Attól függetlenül belenyulhat a képbe maga a lejátszó. Ezt csak megfelelő teszteléssel lehet eldönteni és a teszteles alatt nem a szemmel történő tesztelest értem.Apple tvt ilyen szempontból nem teszteltem, de kb biztos vagyok benne, hogy jó, de már semmire nem merem kijelenteni 100%ra amit nem néztem meg magam.
Példának okáért régen kodi sem tudta, hiába állították. Egy jó ideje viszont már tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest