- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Vhiktor #25897 üzenetére
Valami ehhez hasonló, igen, de nem ilyen szellemképes. Lényeg, hogy elvesznek az arc részletei. Messzebb álló emberalakoknál van, a közelinél érdekes módon nincs ilyen gond.
Inkább valami ilyesmi:#25898 Celtis A család szokta nézni a Séfek séfe vetélkedőt...ahogy sorban állnak és távolabbról veszi a kamera, ott látszik pl.
De a legjobban szerintem akkor látszik, ha telefont tükrözöl a tv-re és egy saját készítésű videót nézel (ha van pl. valami csoport, akiket filmeztél...én pl. egy iskolai előadást vettem fel, és azt vetítettem ki tv-re, itt tűnt fel először ez az egész, esetleg csoportképeket nézz meg telefontükrözéssel, ezt még konkrétan nem próbáltam, csak sejtem, hogy itt is látszik, de csinálok majd egy ilyen tesztet, és megosztom a képet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged