- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
válasz
DaVE-1 #21174 üzenetére
Na ma volt időm kicsit jobban nézegetni a tv-t mert hétvégén nem voltam itthon. Első benyomások alapján szerintem nagyon jó a tv, nem látok fehér foltokat sem semmit ami zavaró lenne. Pont egy olyan sorozatot nézek HBO Max-on (Kiút) ahol sok a sötét jelenet (nyilván nem OLED fekete, de bőven vállalható, sőt), de nem tapasztalok foltosodást így első körben. PlayStation 5 a héten érkezik, szóval rá tudok majd nézni gaming szempontjából is. Kijelző beállításokat nem babráltam még, minden a gyári beállítás. Annyit néztem csak hogy melyik képmód mit mutat, de egyelőre amit látok az tetszik, sőt nagyon is tetszik. Szerintem 250.000 forintért nem nagyon tudsz sokkal jobbat, főleg olyan tv-k közül ami nem OLED.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest