Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Persie12 aktív tag válasz  DaVE-1

üzenetére DaVE-1

üzenetéreNa ma volt időm kicsit jobban nézegetni a tv-t mert hétvégén nem voltam itthon. Első benyomások alapján szerintem nagyon jó a tv, nem látok fehér foltokat sem semmit ami zavaró lenne. Pont egy olyan sorozatot nézek HBO Max-on (Kiút) ahol sok a sötét jelenet (nyilván nem OLED fekete, de bőven vállalható, sőt), de nem tapasztalok foltosodást így első körben. PlayStation 5 a héten érkezik, szóval rá tudok majd nézni gaming szempontjából is. Kijelző beállításokat nem babráltam még, minden a gyári beállítás. Annyit néztem csak hogy melyik képmód mit mutat, de egyelőre amit látok az tetszik, sőt nagyon is tetszik. Szerintem 250.000 forintért nem nagyon tudsz sokkal jobbat, főleg olyan tv-k közül ami nem OLED. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor
 Vhiktor