Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vhiktor

nagyúr

válasz mikrofon #21045 üzenetére

100 nitre csak annak kalibralom az sdrt aki kéri. Mindenkinek elmondom, hogy az a szabvány, de köröm sötét szobához van kitalálva. A legtöbben nem így kérik. Általában 200-300 nit között valahol, én próbálok 200 alá menni, ha a fényviszonyok megkövetelik akkor persze feljebb. :)

• szkutyi

addikt

válasz mikrofon #21045 üzenetére

Én is fényerő mellett voltam, mostanra teljesen atfordult ez a dolog nálam...csak Tv adás és egy kettő mese megy nálam sdrben, többi hdr és dv.valahogy jobban esik a szemnek ha egy robbanás fényes, legfényesebb de nem annyira hogy vakít...egyszerű komfort...márpedig ha le ülök tvzni, ne bassza már ki a szemem..moziban sincs ez másképp. :) ..jelenleg nálam 822nit a csúcs, 20% ablakban aztiszem.bőven jó egy robbanásban stb :)
    Ja pont lesz*rom a tudatos felhasznalóságot, ha én azt akarom hogy jó legyen, és az dupla annyiba kerül, akkor az úgy is lessz...nem azért gurizik az ember, szopja le magát nap mint nap hogy aztán nap végén leukve a kanapéra rá nézzen a tvre és aztmondja hogy hmm jók szép nem aegszebb de nem baj mert olcsó volt...aha..hát én nem ez vagyok.. :)utána olvastam kérdeztem, mennyire gáz a beeges, mennyire szokhato egy miniled után az oled, és eldöntöttem hogy márpedig nekem egy oled lessz..mert az a lég natívabb(amit meg tudok fizetni) lég kontrasztosabb stb stb stb. :)
    HUF/nit? Szerintem nagyon rá vagyunk függve erre a fényerő dolog témára...nem azért mondom mert "kicsi" fenyeros tv-m van, hanem mert rájöttem hogy Qrvara jó tud lenni hatalmas fényerő nélkül is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés