- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
#48613632 #15964 üzenetére
összeségében én is elégedett vagyok vele! jó ár érték arányú tv.
(esetleg az időzitett bekapcsolást ha valaki megmutatná, nem találom hol lehet napokra lebontva megdani a taskokat hogy mikor hánykor kapcsoljon magától be ki mint pl egy régi buta samsungon ahol tudtam 5-6 ilyen taskot hozzáadni..)van egy két release film ami valahogy nem az igazi, de meg kell próbálni többet vagy hdr+-t.semmivel sem rosszabb mint a DV, tele a yt hdr+ vs dv összehasonlító videókkal, nekem az jött le hogy tényleg csak izlés dolga ha egyáltalán látszik a különbség...
(de szerintem szarok eleve a remux relasek is, azért van hogy 1-2 sötét)tényleg ha már relase:
Aquamanból tud valaki nekem linkelni vagy release nevét megadni (n**e) hdr+ vagy dv változatot amivel ez a tv megbírkózik?(vimu)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hobby elektronika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Crypto Trade
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest