Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Van egy rossz hírem erről, a szerviz, aki elutasítja a javítást....na ő a magyarországi ügyfélszolgálat.
A probléma az, hogy jelzed a hibát (ami vezérlő elektronika hiba) 7napon belül, küldesz fényképeket, amiket kérnek, ekkor még 14 napon belül vagy. Mivel lenne itt a környéken szerződött partnerük, ő is kijôhetne, hogy megnézze a hibát és cserélteted a készüléket 14 napon belül.
Tehát a fényképre úgy reagálnak, hogy akkor küldik a futárt, ekkor megnyugszol, mert gondolod, hogy látták a hibát és javítják.
Összecsomagolod a 30x kg-os készüléket a kisfiaddal, majd ülsz otthon 2 napot, mert a futár email elkeveredik (ez nem fizeti ki nekem senki). Majd miután elviszik és megkapják hétfő délután, ma közlik hogy jön vissza, nincs akkora baj, ami miatt cserélni kell!!!!
De ilyenkor már esélyed nincs, hogy 14 napon belül legyél. Röviden ennyi.
TCL - t a magyarországi szervizelés miatt, nem ajánlom többet senkinek, az ilyen miatt!
Ha ez egy 110K értékű tévé lenne és este lefekvéskor zümmög, hát legyen, lenyelem de 300K-ért én nem 1 napot dolgozom.
Csak azért nem ülök kocsiba, mert kedves az ügyintéző hölgy. Amint visszajött a készülék, fogyasztóvédelem és helyi szervizes vélemény...nem nyelem be.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor