Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz Boci_83 #2250 üzenetére
ooo, nemtom, de miert nem kerdezted meg?
en eddig mindig annyit fizettem amennyit dolgozott rajtammod: vitted a kepet vagy o tervezte meg? mert akkor lehet 20
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
UP!
senki nem ment mostanaban tu ala?
Csutortokon kesz lesz a hatam, csak ne legyen rohadt meleg....olyankor nem szeretem a foliat...**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
I_Am
veterán
Nagyon szép, engem csak a függőleges szimmetriája zavar csak picit, hogy az alsó kéz sokkal közelebb van mint a felső, de azon kívül tényleg nagyon ütős hátminta lett a végeredmény. Gratulálok és viseld egészséggel!
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Boci_83
őstag
Közben enyém is meggyógyult!
-
Anulu79
addikt
Nem féltek, hogy valaki lemásolja a mintátokat a kép alapján? Én ezért nem teszek fel képeket a mintáimról. Mert azok külön nekem készültek, ezáltal csak akkor lesz még valakinek ilyen, hogy ha átmásolja.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
koszonom mindenkinek
ha legyogyul valsz dobok fel egy masik kepet, mert ezen eleg furan nez meg ki az also**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
I_Am
veterán
válasz Anulu79 #2260 üzenetére
Most őszintén, hol érdekel ha valaki lemásolja és jól érzi magát utána a bőrében? Én magam tudom, hogy az én mintáim egyediek, mert szintén sajátok. De attól nem, hogy rosszabbul, de jobban érezném magam ha máson is véletlenül meglátnám.
Ez olyan, hogy Beethowen miért osztotta meg a szinfóniáit a nagyközönséggel, miért nem félt, hogy lenyúlják?
-
Picco
addikt
haat, en sem repesnek eppenseggel az oromtol ha meglatnam valakin echte ugyanazt a mintat, mint ami nekem is van a hatamon.....szerintem ez emberenkent valtozik hogyan elne meg ezt
de h ezert ne mutassam meg senkinek, mert lemasolhatja, az is durva
majd varratok meg egy copyright jelet.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
sK0t
tag
Üdv.
Keresni akartam tetoválásokat, de nem találtam sehol.
Úgy képzeltem el, hogy 3 db csillag a csípőn.
Körülbelül így : [link] de nem felfele, hanem lefele görbülne a vonaluk. És valami [link] ilyen egyszerű csillagokra gondoltam, vagy teljesen fekete, még nem tudom. Nem találok sehol ilyen képet, ahol férfin van. Tudtok segíteni ?Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
vwpolopg
őstag
A mai nap eredménye és egy régi álom megvalósulása.
A csillagok egyvonalban vannak, én állok bénán, ezért csalóka a kép
-
I_Am
veterán
válasz vwpolopg #2266 üzenetére
Üdv a klubban.
off: én beljebb rakattam volna kicsit őket, de Te fogod hordani, Neked igy biztos kényelmesebb. Meg mondjuk én még sok helyre tervezek varratni, igy talán ott lesz majd a legmegfelelőbb, mert nekem is lesz majd.
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Az én tapasztalatom meg épp az ellenkezője. Mármint, hogy nem kell vastagon kenni bepantennel. Csak az első 2-3 nap maximum. Utána bőven elég annyi, hogy ne legyen száraz. Nálam ez a bevált recept. A testápolót meg szerintem úgyis látni fogod, hogy meddig kell kenni vele.
-
Anulu79
addikt
Itt a nyár és senki nem akar a tű alá menni?
-
Carpio
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani vidéken normális szalont?! (Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Szolnok környéke)
Ez lenne az első tetoválásom (és valószínűleg utolsó is), ezért szeretném nagyon korrektre megcsináltatni. Ha tudtok valamilyen linket, ahol utána lehet olvasni, hogy mire kell figyeljek, azt megköszönném. (Konkrétan az allergiás reakcióktól tartok)
Előre is köszönök minden hasznos tanácsot, infót!
Carpio
A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
vwpolopg
őstag
válasz dirty.yakuza #2275 üzenetére
Nekem most varrták újra a csillagokat, kis javítás, +, hogy erősebb színe legyen. Viszont nem lehet kibírni fólia alatt ilyen melegben... A többit majd októberben csináltatom.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz dirty.yakuza #2275 üzenetére
-
qdak
addikt
hello, ha már jön le a seb a tattoo rol akkro is kenjem még?
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
I_Am
veterán
Én amikor már áztattam, akkor finoman tenyérrel lesimogattam róla a hámlott réteget, mint mikor az ember nyáron leég, és a vizben letakaritja a bőrdarabkákat magáról. Csak annyira figyeltem mindig, hogy nem törülgettem utána, hanem hagytam megszáradni magától azt a területet, nehogy a törölközővel a friss bőrréteget megsértsem.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok. Velemenyeket szeretnek kerni. Parommal kozos tetovalast tervezunk de meg egyenlore csak nezegetjuk a netet valami motivum illetve rajz utan. Nekem 2. tetko lenne paromnak az elso. A sziv motivum olyan snasznak szamit esetleg valami kulcs? HA tudtuk jo variaciot ne tartsatok magatokban.
Koszi a segitseget.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #2290 üzenetére
lejart a mod ido...Esetleg mi a velemenyetek ha csak a monogrammot tetovaltatnam fel?
-
Psychonaut
veterán
válasz Daniel Alves #2291 üzenetére
Hát...a sajátodat, vagy az övét?
Mert utóbbit csak akkor, ha nagyon biztosak vagytok a kapcsolatban. -
vwpolopg
őstag
Ha véget ér a kapcsolat, sz*r lesz lézeresen eltüntetni, vagy átüttetni a tetkót... semmi nem tart örökké, de a tetoválás igen.
-
Daniel Alves
őstag
Mondjuk van benne valami 7éve vagyunk együtt és idén eljegyzés! Mondjuk akkor maradok inkább valami szívnél vagy kulcsnál!
-
qdak
addikt
válasz Daniel Alves #2294 üzenetére
és ha a horoszkóp otokat tennétek fel ? sztem az is király
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
I_Am
veterán
válasz vwpolopg #2293 üzenetére
Tökmindegy mi, mert nem az ábra a lényeg. Akármit varratsz fel valakiért arról mindig az adott illető fog eszedbe jutni és ha egyszer rádkerült, akkor még ha átvarratod is, ha ránézel, tudni fogod mi van alatta és megint az illető fog eszedbe jutni.
Tapasztalat.
-
Daniel Alves
őstag
Mondjuk ha most magamra varratnek egy monogrammot es ha veletlenul ugy alakulna hogy megsem o az igazi amit ketlek...akkor is boldogsaggal toltene el mert ennyira fantasztikus no a parom es annyi jot kaptam tole es tanultam hogy abszolut nem zavarna ha eletem vegeig kiserne a jelenlete a testemen.
szegycsontra tetovalt mar valaki?Vagyis van azon a teruleten valakinek tetko?
Ez lenne a beutipus.http://www.dafont.com/font.php?file=triangleetcircle_shadow&page=1&nb_ppp_old=10&text=SB.21&nb_ppp=10&psize=l&classt=alpha
SB monogramm nem a Sound Blaster 21datum es szerencsszam egyben... esetleg valami velemeny?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #2298 üzenetére
akkor jöhet a monogram, vagy a szív, teljes mértékben igazad van
szasz bro
te, nincs értelmesebb betűtípus? a B-t hirtelen 18-nak néztem
esetleg egy 3D-s szív és bele a monogramokat Beával?[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Daniel Alves
őstag
De van tobb betutipus is ami nekem tetszik holnapra keszitek 1-2 peldat. Szivecskekrol meg minden dologrol lemondtam csak monogram lesz.Esetleg ha van valami tipped a dafont.com-rol nyomassad ide nekem.
Mod: Basszus. Szombaton voltam nadudvaron es elfelejtettem benezni hozzad. Motorral voltam. OFF END
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?